Familytime in Karis.

 

Efter drygt tre månader av vistelse i pampuschland har jag återvänt till Karis för en 5 dagars visit. Än en gång konstaterade jag att så gott som allting är sig på pricken likt. Dock inget negativt med det. Däremot gladdes jag för systeris skull som funnit en genomnice man, som jag nu hade äran att träffa. Likt sin syster föll även hon för en polisman. Tillika förvånansvärt löjligt, men ack så fiilis. Tillsammans med modern har vi kommit fram till att vi troligen hade en besynnerligt otrygg uppväxt eftersom vi nu båda dras till beskyddande mansgestalter 😉 Nämen allvarligt så har syster gjort ett bra val. Nästan lika perfekt val som jag.

Min mamma och pappa har köpt fyra biljetter till Metallica i juli. Jag och pojkvännen fick två. Hell yeah, sa vi. Syster och hennes kille är också på väg. Jag undrar om pappa ska headbanga.

Jag hade tänkt sola på vår nybyggda terass under min vistelse här i söder. Varför skiner inte solen? Jag måste hitta på andra aktiviteter. Igår shoppade jag med mormor, cruisade med morfar, åt gröt made by Mats och pratade med min Vöråprins. Idag skall jag besöka farmodern och farfadern i hopp om ett sött bakverk att lägga på bikinikroppen.

Nu skall jag surfa efter ett par passliga Chanel-shades inför terassäsongen. Och eventuellt ägna en tanke åt det kommande sambolivet, som jag så sjukligt längtar efter.

Adios homies.

 

4 reaktioner till “Familytime in Karis.”

  1. Metallica skulle inte sitta helt fel…=) Bara bonus om pappa headbangar, det är ju något man kunde leva en hel livstid på.

  2. Metallica skulle inte sitta helt fel…=) Bara bonus om pappa headbangar, det är ju något man kunde leva en hel livstid på.

  3. Måste bara ge en kommentar som inte berör det här blogginlägget alls. Jösses du är vacker och fräsch på den där presentationsbilden.from Linda with love.

  4. Måste bara ge en kommentar som inte berör det här blogginlägget alls. Jösses du är vacker och fräsch på den där presentationsbilden.from Linda with love.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.