Kort kort.

 

Imorse vaknade jag av att regnet piskade mot fönstret. Det var en mycket sorglig upptäckt eftersom jag hade planerat att spendera förmiddagen med att slöstrosa på stan i sällskap av mina vänninnor. Klockan 15.00 bör jag infinna mig på Strampen. Vi skall äta kick-off middag med hela personalen. Jag förväntar mig någon saltig bit att mmm:a till. Ett glas rödvin skall ju inte heller smaka fy skam. Ikväll är det även Wasa Sports Club fest på Sky. Dit skall jag gå efteråt. Likaså mina vänner. Linda har varit i sitt ekonomiska ässe hela veckan när hon har påmint mig om 1 euros cider mellan 21.00-00.00. Min fotbollskung till sambo skall även medverka i festligheterna i ett senare skede, när matchen är färdigspelad. Tyvärr får detta bli en kanonlugn utekväll för min del eftersom ca. 12 timmar jobb väntar imorgon. Mycket sorgligt.

Linn tackar för sig, lägger papiljotterna i håret och hoppas på en spännande afton. Näkemiin.

2 reaktioner till “Kort kort.”

  1. funderade att i sällskap med melker ta mig till dina trakter någon gång under maj om du råkar ha några lediga stunder?

  2. funderade att i sällskap med melker ta mig till dina trakter någon gång under maj om du råkar ha några lediga stunder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.