Nyrakad kille en måndagkväll.

 

I tonerna till min  partners rakmaskin skall jag spotta ur mig några mindre fyndiga uttal. Idag är det måndagkväll. Jag har gått i koma hela dagen. Jag var kanontrött imorse när jag skulle ta mig till SYH för att öva catwalk inför helgens modeshow. Jag vaknade aldrig till liv, trots att jag tränade, städade, tvättade och lyssnade till gamla klassiker hela dagen. Jag överväldigades av suberb kesäfiilis när Fred Johansons ”Smile, this is my selfportrait” ljöd ur min fula gredelina stereo. Det var dagens höjdpunkt.   Idag packade jag ner en massa grejer i väskor. Gud bevars vad jag avskyr att flytta. Ett himla förfärligt stressmoment. Speciellt när jag var så trött att jag slumrade till i fotöljen när jag skulle gallra i min halsbandslåda. Död åt sömnslösa nätter. Imorgon åker killen på landslagsläger. Jag får några dagar för mig själv. Just nu när jag som mest behöver hjälp att flytta bort från ghettot. Sweet.

Nu tystnade det i badrummet. My man  ser återigen stenhård och råsnygg ut i rakat hår. Yummie, säger Linn och dreglar.

2 reaktioner till “Nyrakad kille en måndagkväll.”

  1. den där låten du nämner, var det inte något som satte prägel på vår lägerskola back in the days?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.