Vårkänslorna till ära.

Idag har jag fräschat upp min rätt så stillastående blogg med en ny bild på mitt karistryne. Den gamla kändes rågammalt al&aagrave; hösten 2006.

Idag har jag gjort något som jag har längtat efter länge. Jag har nämligen gjort en adressförändring på Posten. Nu är jag officiellt skriven på våran kommande adress. Det återstår 8 dagar tills vårat paradis är färdigt. Jag är alldeles uppjagad av entusiasm. Men inte nog med det. Jag drar till Grekland på torsdag. Trots att jag inte har någon större lust att överföra hela flytthelvetet på min älsklings axlar. För övrigt är jag inne i en kanonperiod i mitt liv just nu. Mitt arbete på Strampen känns SŅ under kontroll, min mamma hälsar på mig imorgon, jag får snart en dunder-solbränna i sällskap av syster L8, min sambo är en sann drömprins och livet skiner i kapp med vårsolen.

…kyllä, elämä on laiffi.

 

5 reaktioner till “Vårkänslorna till ära.”

  1. D låter bra Linn, hoppas vädret blir fint på Rodos, d ha int ännu vari så som ja har förväntat mig.Men på torsda blir d:D

  2. hur gjorde du för att byta bilden. Har försökt tusen gånger att visa upp mitt vita hår, men det går inte. Kan det bero på att mina bilder är för stora, eller använder jag fel teknik?

  3. Jätte kiva att höra att du har de så fint.. Du ska ha så kul i södern och håll fast vid din guldklimp till sambo..!! =) ha så kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.