Den bortglömda bloggen

Att sommarblogga är så gott som en total omöjlighet för mig, som tyvärr nog faller under titeln kvällsjobbande soldyrkare. Hela sommaren har hela bloggerihelvetet fallit i glömska. Dagarna har gått åt till diverse sommaraktiviteter och kvällarna till restaurangarbete. Detta betyder att jag senast bloggade någongång i maj. Kort och gått vill jag påstå att junidagarna tillbringade jag på Paradisebeachen, kvällarna på Strampen. Däremellan firade vi midsommar i Ekenäs, chillade och mådde fyrklöver. I juli hade Sami semester, jag svor över vädret och såg Metallica på Olympiastadion.

 

Där någonstans emellan blev jag också gravid. Yep, you heard me. På smällen crash boom bang. Ett helvete av spymaraton inleddes och jag såg inget ljus i tunneln. I skrivandets stund är jag inne på min fjärde raka vecka av spysjuka. Inte en endassssste eeeen dag på dessa 4 veckor har jag fått lugn och ro i strupen. Nope, allt jag äter skall upp tillbaka. Därav har jag stiftat en god bekantskap med bottnet på våran toalettstol.

Trots denna semi-depression är ingen lyckligare än jag. Lord knows att ingen i hela världen kommer att vara en råsötare daddy än Sami i mars. Efter 3 veckor av sjukledighet, 6 tappade kilon, krampande magmuskler, sönderfrätad hals och fruktansvärd tristess har jag dock lite svårt att visa det. Mina muskler har förtvinat av allt soffliggas och jag är så TRŖTT på mina egna tankar. Jag vill kunna vara ute utan att spy, vara på stranden, umgås, äta normalt och framförallt ha ork och lust att överhuvudtaget aktivera mig.

 

I alla fall har jag på känn att detta kommer att bli en spännande blogghöst innehållande ett stort antal hormonella utbrott, huvudlösa tankegångar och framförallt en fånigt stor dos av spänning och förväntan.

Auf wienerschnitzel.

8 reaktioner till “Den bortglömda bloggen”

  1. Gratulerar! Är själv i vecka 10 men har mått förhållandevis bra, inga spyor här som tur. Bara en överväldigande trötthet och håglöshet. Kämpa på, de flesta mår ju som prinsessor efter de första 15 veckorna!

  2. …är du tillbaka. VAD jag har väntat 🙂 Jag hoppas VERKLIGEN att du slipper illamåendet snart 😦 Puss

  3. ikväll fick jag höra nyheten om babyn som är på kommande och som trycker dig i magen så du mår illa! GRATTIS! fan vad spännande! synd bara att du mått så dåligt, kan verkligen inte vara så kul. tröstande dock att veta vad det beror på och att det inte (borde) vara nåt farligt eller att oroa sig för. men om du kan, försök ta ut så mycket av ledighet du bara kan! vi har saknat dig på jobbet, jag är helt urled på att jobba nu, har inte så mycket motivation. men en och en halv vecka till, sen får man vara ledig lite förrän flyget far iväg med mig. hoppas allt gott om du inte blir på bättre ben förrän jag slutar, och hoppas nu att bebban gives you a break! KRAAAM!

  4. ikväll fick jag höra nyheten om babyn som är på kommande och som trycker dig i magen så du mår illa! GRATTIS! fan vad spännande! synd bara att du mått så dåligt, kan verkligen inte vara så kul. tröstande dock att veta vad det beror på och att det inte (borde) vara nåt farligt eller att oroa sig för. men om du kan, försök ta ut så mycket av ledighet du bara kan! vi har saknat dig på jobbet, jag är helt urled på att jobba nu, har inte så mycket motivation. men en och en halv vecka till, sen får man vara ledig lite förrän flyget far iväg med mig. hoppas allt gott om du inte blir på bättre ben förrän jag slutar, och hoppas nu att bebban gives you a break! KRAAAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.