Another shitty day in Vasa

 

Jag vaknade av att min konstapel anlände hem efter sitt nattskift. Eftersom han då oftast lider av en smärre övertändhet tyckte han det var en bra idé att brotta omkring med mig i sängen, trots varningar från min sida att jag faktiskt var tom i magen. Detta ledde till att jag störtade in i badrummet, släppte en kanonspya, satte igång ett forsande näsblod och skrek en ful svordom. Resten av dagen framskred i samma mönster. Några spyor, några forsande blodströmmar ur näsan och ett jävla gnällande. Dessutom är jag sur för att det inte finns en endaste en ingrediens i vårt kylskåp som jag skulle kunna tänka mig äta. Dagens ljusglimt kom dock när jag ringde upp min farmor. Hon har fiilis när hon vill. Det är en egenskap som jag känner att jag desperat saknar.

6 reaktioner till “Another shitty day in Vasa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.