Ibland vill det sig.

Idag var faktiskt en bättre dag än normalt. Dock vaknade jag redan före halv 8 eftersom jag drömde rysliga mardrömmar om att min syster Lotta drogs in i en båtpropeller och styptes till en plågsam död. Därav hade jag dålig fiilis hela morgonen, trots att Sami anlände hem från nattjobbet vid 9-tiden och överöste mig med morgonkramar. Då hade jag redan duschat och ätit cornflakes, hör och häpna! När han väl hade somnat böjde jag mig sedvanligt över toalettstolen och sköljde ur mig allt obehag. Jag har en svag känsla av att jag låter småbulimisk i tonen, men sanningen är den att jag aldrig mår så bra som när jag just har spytt. Sorgligt, men sant.

Resten av dagen låg jag inne och småsov, läste Wallander och slöade. Först vi 6-tiden klädde jag på mig. Då körde vi iväg till Sandviken för att se VIFK besegra KPV 2-0. Jag mådde halleluja första halvlek, sämre i andra och spydde i papperskorgen när jag steg innanför hemdörren. Resten av kvällen skall jag spendera framför TV:n, inga större ändringar här inte. Jag har för mig att jag är innehavare till gnällblogg numero uno. Dessutom har jag Vasas längsta naglar.

Må som kungar, mina vänner. Imorgon kommer mams och paps.

6 reaktioner till “Ibland vill det sig.”

  1. matchen blev ju 3-0 Linzukka… Miikka smälde ju in en boll i sista sekunderna. Men jag förstår om du inte var på alerten med spyorna i halsen:) love you.

  2. matchen blev ju 3-0 Linzukka… Miikka smälde ju in en boll i sista sekunderna. Men jag förstår om du inte var på alerten med spyorna i halsen:) love you.

  3. lilla vän,på detta sätt skapade jag en av dina bästa vänner.Du bär ett liv inom dej.Det blir en bild av dej,Linn och din man.Du har det mödosamt,men ingen har blivit kvar mer än nio månader.Jag vet du har kämparanda,utgående från dina rötter.Ta vara på er,vännen.Tänker på er och vill er allt väl från Starkom mamman.

  4. lilla vän,på detta sätt skapade jag en av dina bästa vänner.Du bär ett liv inom dej.Det blir en bild av dej,Linn och din man.Du har det mödosamt,men ingen har blivit kvar mer än nio månader.Jag vet du har kämparanda,utgående från dina rötter.Ta vara på er,vännen.Tänker på er och vill er allt väl från Starkom mamman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.