Ähh.

Jag tror detta blir en rätt så bloggfri helg eftersom mina föräldrar är på Vasabesök hos oss. Vi var snälla nog att låta mamma och pappa sova i vår underbara nya säng, medan vi själva trängdes kärleksfullt på bäddsoffan. Det enda överloppstäckte vi har är ett duntäcke. Hela natten kändes mest som en turkisk bastu i Sahara.

Igår fick mina föräldrar äran att se min Ronaldo till partner spela match i Maxmo. Tyvärr var det fruktansvärt kallt, så jag skakade  ännu flera timmar efteråt. Jag märker nu att jag inte har NÅGO vettigt att komma med. Farväl. Så welcome till Pampas, Daniela. Farväl.

En tanke på “Ähh.”

  1. det är nästan lite lillgammalt det där med att överlåta sin säng till sina föräldrar, och att ännu till äga en bäddsoffa :). Jag har funnit spännande klippböcker i starkom som behandlar hur vi vill att våra framtida barn skall te sig. Jag tänkte kopiera några av de lustigare sidorna och skicka till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.