Hell yeah.

När jag och min gamla goda vän Karin var i lågstadieåldern hade vi ett stort intresse för att klippa och klistra. Jag tror inte att vi gjorde annat än satt i Karins rum i Starkom och bläddrade i gamla modemagasin och klippte ut sådant som föll i smaken. I diverse klippböcker gjorde vi exakt klart för hur våra framtida män, garderober, hem och barn skulle se ut. Jag minns att jag hyste en stor förkärlek till flicknamnet Stefanie. Helst ville jag ju nog att min kommande dotter skulle heta Cindy Stefanie. (Det här är ett sådant läge var jag störtrodnar över min egen pinsamhetsfaktor.) Antagligen ville jag säkert att hennes största intresse var någon form av lagsport eller att hon drömde om att bli popsångare. Det här tänkte jag på idag när jag fick nys om att Karin hade för avsikt att kopiera dessa pinsamheter åt mig. Huga.

Helgen var skön. Jag mår avsevärt mycket bättre nu när jag har avslutat antibiotikakuren. Idag har jag spytt bara en gång. Dessutom känner jag mig snäppet piggare och gladare. Idag drog mamma och pappa med mig till Kuntsi (museum för modern konst). Pappa köpte en rulle av den läckra feminist-tapeten. Jag skall få en enorm tavla av den, resten skall han tapetsera i utedasset i skären. Därefter åt vi lunch och så åkte de hem igen. Mamma har försett mig med en mixer så jag har redan gjort två variationer av svingod milkshake alá Linkku. Den här veckan skall bli veckan där allt vänder. Jag skall bli normala good mood-Linn (utan spyattacker, apati, konstant trötthet och ilska) + att jag har för avsikt att bege mig ut på en större shoppingtur efter mååånga veckors paus. Idag är jag nämligen första dagen i vecka 12. Halleluja.

Nu skall jag se klart Liverpool-Chelsea. Fridens liljor.

6 reaktioner till “Hell yeah.”

  1. och vi var helt besatta av ellos, våra barn skulle vara ellosmodeller och vi gjorde smålustiga kommentarer över toghether plaggen. Och våra söner skulle heta robin, och vi skulle bo i new york, och köra en new beetle o.s.v.

  2. och vi var helt besatta av ellos, våra barn skulle vara ellosmodeller och vi gjorde smålustiga kommentarer över toghether plaggen. Och våra söner skulle heta robin, och vi skulle bo i new york, och köra en new beetle o.s.v.

  3. jag har tillägnat ett inlägg åt dig i min blogg för att jag är så fascinerad! :Dhttp://bestofbeautyandbigdicks.blogg.se

  4. jag har tillägnat ett inlägg åt dig i min blogg för att jag är så fascinerad! :Dhttp://bestofbeautyandbigdicks.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.