Villaavslutning för mig själv.

Eftersom jag inte desto mer hade förberett mig på att den här jävla villaavslutningen skulle infalla just idag, så får jag skylla mig själv och spendera den i all min ensamhet. Nathalié och Linda har rest iväg till Karis och mannen i mitt liv har för avsikt att spendera natten i polisbilen i arbetets tecken. I en småsmutsig lägenhet med begränsat innehåll i kylskåpet får jag fira i bitterhet.

I själva verket är jag inte så sur som jag låter. Jag tycker egentligen att det skall bli skönt, så skönt att ligga inne och agera soffpotatis. Jag borde bara pusha iväg mig till en mataffär.

Idag intervjuade jag Gemie / Jeppe Smedman till Pappers september-nummer. Det är det enda vettiga jag gjort idag. Plus att jag har konstaterat att min mage börjat puta litegrann (om man stirrar tillräckligt länge med vilja). Snart skall jag börja svälla har jag tänkt. Imorgon inleds min trettonde vecka. Tröstlöst long way to go.

Jag är sjukt lycklig över pågående friidrotts VM. Jag är i ässe dag och natt. Men nu känner jag behov efter iste´. Ajökens.

3 reaktioner till “Villaavslutning för mig själv.”

  1. Hur gick intervjuven med jeppe? jag fick en obotlig fiilis att höra emily road nu då du nämnde den. skall genast lägga på den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.