Hjärndöda söndagskonstateranden.

 

För några timmar sedan skrev jag ett måttligt långt blogginlägg (visserligen av mycket lågt intressevärde). När jag väl var klar och tryckte på publicera-knappen förvandlades ifrågavarande text till oigenkännliga tecken, till en jävla soppa helt enkelt. Jag vrålade några gånger och slog tangentbordet i pannan. Nu skall jag göra ett nytt försök. Lösningen på mitt problem lär vara att alltid lägga en tom rad innan den egentliga texten. Helppo nakki.

Jag konstaterade alltså tidigare ikväll att jag återigen har en ensam hemmakväll framför mig eftersom Samppa Lappelill är nere på stationen eller ut på nåt spännande äventyr. Jag har varit besynnerligt rastlös hela dagen. Bara stirrat på Carro Klüft i TV:n. Imorgon skall jag evetuellt börja jobba igen efter en månads sjukledighet. Jag har ju börjat må bra igen. Men idag fick jag ett konstigt återfall. Jag var snurrig i magen och spydde två gånger. Men det är som sagt bara pikku juttu i jämförelse med tidigare veckor. Tillika nyttigt med arbete igen. Jag har blivit förfärligt förslappad av den här soffpotatis-livsstilen. Jag t.o.m suckar när jag måst duscha varje dag. Du vet, så där som åldringarna på Mjölbolsta gör när dom måst tvätta sig en gång i veckan.

Jag har ett konstant begär just nu. Begäret stavas naturell yoghurt. Nån vacker dag dör jag säkerligen i överdos. I can´t liksom get enough. Däremot får jag kväljningar när någon ens nämner lördagskorv och surskorpor. Eventuellt beror det på att jag i ett mycket dåligt graviditetsskede livnärde mig på dessa två vidrigheter. Huga. Men hemgjord jordgubbsmilkshake sjunker LÄTT.

Vad är ett läckert flicknamn? Vad är ett småtufft pojknamn?

4 reaktioner till “Hjärndöda söndagskonstateranden.”

  1. när emma föddes ville pappa att hon sku heta barbro el maj, gamla namn kommer ju tibax helatiden, kanske ni sku satsa på nåt av dem?;)

  2. hej linn! har ingen aning om hur ja minns de men nånstans i bakhuvu har ja att du en gång gilla celine och dominique;)

  3. Jag tycker \”Lee\” är ett tufft namn, passar åt både pojke och flicka och är mycket internationell 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.