What to eat or not to eat.

 

Eftersom min man är lite av en storsnusare befinner sig en snusdosa här brevid våran dator. Med jämna mellanrum blåser svaga snusvindar mot min näsa. Det är så fruktansvärt obehagligt. Likadant är det med kaffe. Sedan jag blev gravid har jag utvecklat ett ruggigt obehag mot dessa två onyttigheter. Tänk att det fanns tider då jag drack flera koppar kaffe per dag och att jag kunde tänka mig att placera en prilla under min stackars läpp. Jag förundras över hur man omedvetet kan bli så här hälsosamt lagd. Samma sak är det med alkohol. Jag som i vanliga fall sku dö för en kall lonkero med 6 kg is, känner nu riktigt avsmak för allt vad alkohol heter. Så himla praktiskt. Ack, vad livet vore plågsamt om jag natt och dag gick och suktade efter en korg med Kurko. Så där som man vanligtvis gör. (Mamma och mommo, jag SKÄMTAR!)

Idag gjorde jag underverk. Jag mixade vaniljglass, en massa jordgubbar, Marianne-karkkin och mjölk till en himmelsk röra. Det satt jag och pojkvännen och sörplade i oss medan vid kollade på Scatman-videor på YouTube. Fråga mig inte varför. Men oberoende vår sysselsättning, så var min milkshake som från ovan. Något jag faktiskt rekomenderar.

Som kronan på verket skall jag visa hur jag och Nathalié såg ut på min sista färd mellan bankautomaten och krogen, innan jag gick och blev på smällen. Oh, those were the days!


8 reaktioner till “What to eat or not to eat.”

  1. Gärna laga en såndär miklshake, men äger ingen maskin. jag e me i din klubb linn, kommer knappast att dricka före juldagen:D ha du fått någo magbilder redan? du e skitsnygg på bilden.

  2. Gärna laga en såndär miklshake, men äger ingen maskin. jag e me i din klubb linn, kommer knappast att dricka före juldagen:D ha du fått någo magbilder redan? du e skitsnygg på bilden.

  3. hej ville bara säga gratulis till den fina nyheten… bebis=livet ni har en underbartid framför er.. =) grattis tusen gånger.

  4. hej ville bara säga gratulis till den fina nyheten… bebis=livet ni har en underbartid framför er.. =) grattis tusen gånger.

  5. du e så snygg själv så om jag hade en gravid-fetisch skulle ja slängt mig på dig over and over. men jag e rädd om barnet to be så ja avvaktar ! 😀

  6. du e så snygg själv så om jag hade en gravid-fetisch skulle ja slängt mig på dig over and over. men jag e rädd om barnet to be så ja avvaktar ! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.