Torsdagsbloggen.

 

Jovars, jag har haft några dagars bloggpaus. Endast av den enkla anledningen att jag har fått ett återfall av illamående. En våg av spyor vällde över mig i förrgår igen. Muntert nu så här när man äntligen trodde helvetet var över.

I helgen skall jag för en gångs skull få uppleva lite festligheter i mitt annars så stillasittande liv. Janne och Hannas gemensamma 23-års fest på Oliver´s äger rum på lördagkväll och jag har bett till högre makter om att jag skall få vara frisk och pigg. Ett annat problem är dresscoden black & white. Vitt för the ladies och svart för männen. Jag äger ingen snygg vit outfit. Det betyder såväl att jag måste inhandla en.

Om det är något man borde göra oftare hemma hos Mannil-Jung, så är det grundliga genomgångar av kylskåpsinnehållet. Idag tog jag ut det mesta, sniffade på det och slängde bort det. Vi hade en hel del som knappast var ätligt ens förra månaden. Huuu. Därefter gick jag till affären och inhandlade en hel del yummie.

Igår såg vi filmen ”The Number 23” som många i min omgivning har prisat till skyhöga höjder. Den var helt okej, men inte mer. Alla andra filmer i Makuunis utbud har jag tyvärr avverkat.

Min mor Dana fyller idag. Stora gratulationer till min favoritmamm. Som present av mig kan hon fast få erhålla titeln ”Mommo” några månader i förväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.