Fråga bloggen om hårfärg.

Hej frisörfolket, jag har en fråga. Vet inte om ni någon gång har snubblat över bloggaren Cara Van Blocklin. Själv går jag kanske inte riktigt i gång på överlånga hår, men färgen på hennes hår är så makalöst bra. Är det svårt att fixa grått hår? Fast hennes är ganska kallt vitt. Skulle på riktigt vilja vara en silverräv. Med svart utväxt. Skojar ej.

Kolla här och här. Är det helt omöjligt?

10 reaktioner på ”Fråga bloggen om hårfärg.

      1. Hehe, antar att det menas att grått hår funkar bäst ihop med hängbröst, såde fammostajl. Men färgen var ju snygg, kanske det sliter på håret att få till den bara

  1. Alltså, grått/silver är ju kanske det snyggaste som finns (möjligtvis efter den perfekta röda nyansen). Absolut snyggast är ju den naturliga färgen som du antaaagligen inte ännu fått 😉 men säkert kan det fixas snyggt av någon kunnig också. O jag tror du sku bära det bra. Fast själv är jag nuförtiden väldigt in på dethär med att naturligt är bäst! Minns inte ens när jag senast sku ha färgat mitt hår, och är underligt nöjd med min färg nuförtiden. (är annors också emot kemikalier..men du får nog inte sådantdär med henna, det jag använt mig av nu i säkert åtta år annors då jag sporadiskt färgat).

  2. Hej! Silver/grå färg e svår att få! för nästan alla har vi myky röda pigment i våra hår å de e dom som gör de svårt att få en ”ren” klar färg! Å tyvärr e de ännu svårare fö dig då du e mörk nu! sku du va blond från början sku de va lättare!! Men man kan ju alltid försöka, men tyvärr de e en svår färg.. 🙂

  3. en före detta frissa här. Att få sådär ”kall” nyans (dvs inga röda toner) är svår att få, precis som frissan ovanför säger. De flesta av oss har mer röda pigment i vårt dna än man skulle tro. plus att få ditt hår sådäääär ljust (och sedan ännu få rätt ton, dvs silver, på det) är svårt. Jag sku tippa på minimi 3 blonderingar samt otaliga behandlingar där dina varma toner tvingas bort, dvs olika sorters toningar med lila färg, som tar bort det gula (klassisk färglära här hehe). Sen om den önskade tonen hittats, skall du använda både silverschampoo och -balsam, de röda tonerna vill lätt komma tillbaka.
    som frissa skulle jag kanske inte ens våga göra det åt dig… eller iaf ha dig att skriva på ett papper där jag fråntar mig allt ansvar 😉 men snyggt var det, jo.

  4. Jag färgade min systers hår förra våren, från nästan svart till blond. Bäst är det att ta det i etapper och färga lite i taget. Hon hade blond silver efter förra hsommaren. Silver shampo och balsam gör susen, du kan göra håret lila med det om du vill… Men man ska vara beredd på ett mycket slitet hår en tid efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.