SNAKK del 1: BABYFEBER & PMS

nadilinn

För några veckor sedan satt jag och Nadia på Central och snackade (fullständigt) strunt. Några rödvinsglas senare hade vi jättemånga idéer att förverkliga. Dessvärre känner vi varandra väldigt lite (vet bara att hon är en makalöst bra kvinna). Och ännu mindre vet jag hur vi jobbar ihop.

Och om vi någon gång ska göra succéprojekt ihop måste man börja smått.Vi skakade hand på att inleda med ett fem veckors serie om vardagsbekymmer och det svåra liiiiiivet. Varje söndag ska vi leverera ett nytt avsnitt. Vi börjar med ljud (Lord knows, kanske vi snart börjar göra söndags-tv). I fem veckor framöver ska vi leverera en 25 minuter lång diskussion på vår gemensamma blogg SNAKK. Där hittar du också mer info om vem denna fabulösa kvinna är.

Det första SNAKK-avsnittet finns redan tillgängligt. Vi diskuterar min svåra babyfeber och Nadias utomjordiska PMS. Och det kan hända att vi är de mest egocentriska människorna som existerar, men det är så här vi är. Ska man lära sig prata och klippa och känna varandra, är det så här man måste börja. Våga, helt enkelt. Riskera.

Ta med oss på söndagspromenaden, i badet eller under täcket på middagsvilan. Helt hur ni vill. Men här ska ni trycka. Återkom sedan med kommentarer om hur vi ska överleva och överkomma våra svåra bekymmer. Klassiska kvinnoproblem, minsann. Häjtå!

10 reaktioner till “SNAKK del 1: BABYFEBER & PMS”

 1. Hej Linn!
  Tack för en underbar blogg! Jag blev tipsad om dig när jag låg inne på förlossningen med risk för förtidsbörd för två veckor sedan och jag har läst igenom din blogg från att du låg inne på sjukhus med Milea i magen fram till våren 2012, alltså har jag fortfarande en bit kvar att läsa i kapp. Jag är ”sverigefinsk” och fastnade därmed för ditt sätt att skriva, din (vad jag förmodar) härliga dialekt och humor som jag på något sätt känner igen mig i. Men framför allt gillar jag ditt ärliga och naturliga sätt att skriva och jag ser fram emot att följa dig framöver.
  All lycka till med dina förehavanden och åter igen, tack för en fantastiskt rolig, rörande, äkta och mycket trevlig blogg!
  Ha en underbar söndag kväll!
  Med vänlig hälsning från Sveriges finska kvarter;
  Anne alias Systerlyster

 2. Nej! Jag får det inte att funka via er blogg. Har jag nå fel, eller är det fel i länken? (Men det här är helt perfekt eftersom jag har lyssnat på alla avsnitt Allt vi säger är sant och behövde en ny pod att lyssna på.)

 3. Hurra! Rådiggar och ska bli ultratrogen lyssnare! Har inga lösningar på era bekymmer, bara en helt oväsentlig iakttagelse: Nadia har exakt samma skratt som Anitha Schulman.

 4. Sjukt kul att höra din röst efter att ha läst din blogg i flera år. Det blir liksom som med radioprofiler att man skapar sig en bild av hur de ska se ut när man bara lyssnar och inte vet hur de ser ut. Du lät mycket vuxnare (heter det så?!) än vad min påhittade röst har låtit i mitt huvud när jag läst dina inlägg. Lite flummigt kanske, men skum känsla iaf. Hur som helst var era diskussioner alldeles lagom djupa för en söndagkväll så jag hoppas ni fortsätter. Nu kommer det dessutom vara ännu roligare att läsa dina inlägg, jag måste bara justera rösten i mitt huvud:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.