Här igen!

När jag och Nadia satte oss ner och började spela in vårt första avsnitt av SNAKK hoppades vi på sisådär 300 lyssnare. Det tyckte vi var en rimlig skara finlandssvenska kvinnor. Vår enda målsättning var att få åtminstone varannan att återvända till det andra avsnittet. Så 150. Dessvärre blev det lite fler som lyssnade och nu borde vi ha sett till att göra ett hejdundrande, livsomvälvande SUPERAVSNITT för att få tusen pers att klicka play (för det var faktiskt över 2100 som lyssnade på första).

Det såg trögt ut till en början. Vi hängde båda läpp av trötthet när vi träffades. After kalas-koma gånger hundra. Zippade kaffe och degade i soffan. Såg på varandra och ba ”va fan ska det här bli till?”. Sedan hände något (nå, vi kan säga så här: mina ben hände) och magi uppstod i Gula huset. Tyvärr blev vi så betagna av våra orakade ben att vi inte kom längre på kroppsbehåringen. När ni har lyssnat klart kan ni gå in på SNAKK-bloggen och berätta vad ni känner för hår på benen och hår under armarna. Är så vansinnigt intresserad.

8 reaktioner till “Här igen!”

  1. Tack snälla rara du! Fast nästa gång är vi lite mer skärpta (eller så inte – tycker det får synas och märkas att det inte är en proffsprodukt, haha)

 1. Gillar att ni är så naturliga och äkta och berättar om det verkliga livet med just stress innan ett kalas/en fest , jag fixar oxå det sista just innan oftast osminkad o i smutsiga kläder, hoppas varje gång att gästerna ska komma artigt 10 min försenat! Och jag går oxå till närbutiken o ser ut som en spurgu..haha!

 2. hade på det i bakgrunden och gillade verkligen, hade inte lyssnat på det förra. jee väntar på att höra rapporten om den sminkfria veckan! funttat mycket på den grejen själv eftersom jag sminkar mig varje dag och har svårt med att vara utan.

  1. Jag sysslar med en massa onödigt sminkande, har jag märkt. Lite rouge här och lite solpuder där bara i förbifarten. Som om det spelar någon roll. Det är INGEN som bryr sig, ingen som märker den mikroskopiska skillnaden – förutom jag.

   1. Du ser trött ut, är allt ok? (frågade mamma idag när vi åt lunch). Hon märkte den mikroskopiska skillnaden. Känner mej också jättetrött idag varje gång jag ser mej i spegeln. Ännu sex dar till av trötthet.

 3. Nämen påriktigt, vad trodde ni??
  Ni är supersmarta, begåvade kvinnor och småbarnsmammor! Pratar om viktiga saker ur en humoristisk synvinkel, klaaaart att massor med folk lyssnar! Kram på er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.