Melodifestivalen, min tippning.

Det kommer säkert att sluta så här:

 1. Ace Wilder 
 2. Sanna Nielsen
 3. Yohio

Men jag vill att det slutar så här:

 1. Sanna Nielsen
 2. Panetoz
 3. Ellen Benediktson 

Jag vill egentligen ha Ace på min lista, men låten ger mig inte lika goda vibes som personen Ace. Älskar att hon inte är prutthurtig kvinna i coctailklänning. Hur ofta ser man en vinnare med baggypants, liksom? Byxor har förvisso Sanna också (heh), men det är inte därför jag älskar henne. ”Showen är så tråkig” sa en kompis, men kanske just därför älskar jag Sanna. Hon är ren och skär prestation, bara så fruktansvärt bra rakt igenom. Inget trams. Utan bara POWERBALLAD – och så dör man av beundran.

Panetoz låt har vi lyssnat så mycket på under förmiddagen att Matheo till sist kom fram och frågade försiktigt ”finns det ingen annan låt, mamma?”. Aah, så den SVÄNGER. Där på tredje plats hade jag först Ace, sedan bytte jag till Alcazar. Och sedan bytte jag till Ellen. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Men Ellens är myz. Jag oooorkar inte med Oskarna och Antorna och de andra Saadepojkarna. Linus är för swedish och Helena har vi hört förr. Yohio då? Jag minns inte ens låten.

Får jag höra era tippningar?

12 reaktioner till “Melodifestivalen, min tippning.”

 1. Jag hejar på Sanna Nielsen, men tror det blir Oscar/Anton pga alla småflickor som röstar..

 2. Jag tippar:

  1.Sanna
  2. Oscar
  3. Ace
  4. Panetoz

  Aj fan det var fyra, men det är sååå svårt! Gillar Ace och Sanna. Sanna som eurovisionslåt o Ace som partylåt.

 3. Jag gillar Linus låt, fast den är ju inte ett eurovisionsbidrag. Sist och slutligen hade jag ingen skillnad om det var Sanna eller Ace som vann igår för båda låtarna är fruktansvärt bra. 🙂

 4. Jag hejar på Sanna Nielsen, men tror det blir Oscar/Anton pga alla småflickor som röstar..

 5. Jag tippar:

  1.Sanna
  2. Oscar
  3. Ace
  4. Panetoz

  Aj fan det var fyra, men det är sååå svårt! Gillar Ace och Sanna. Sanna som eurovisionslåt o Ace som partylåt.

 6. Jag gillar Linus låt, fast den är ju inte ett eurovisionsbidrag. Sist och slutligen hade jag ingen skillnad om det var Sanna eller Ace som vann igår för båda låtarna är fruktansvärt bra. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.