Ni får en snabbis!

Poptable.fi har sponsorerat bordet

***

Häromdagen stod ett fett paket utanför trappan när jag kom hem. Mitt nya köksbord som jag för en tid sedan designade här hos POP Table. SÅ bord i min smak! Man väljer modell och färg på fötter – och sedan två ytor på bordet. Så kan man svänga det och ha två olika sorters färg. Jag har velat i tusen år vilken färg jag vill ha, ända sedan Lauren frågade om jag vill ha ett, för det finns ju så MÅNGA. Gula, rosa, oranga, blåa – alla!

Och för en gångs skulle var jag någorlunda sval i mitt val. En vit sida. En svart sida. Bara jag kan tänka klart (sov noll timmar inatt pga. extrem spysjuka) så ska jag klura ut vilken sida vi börjar med.

bild (3)

VET EJ!

2

VET EJ!

(Vet i alla fall att jag måste byta matta. Och switcha lite stolar. Men mer om det när jag har piggnat till. Nu darrar mina ögonlock som galningar.)

12 reaktioner på ”Ni får en snabbis!

  1. Häftigt bord! Och just en sån matta som jag är på jakt efter (bara i lite annan färg och storlek). Var har du hittat den?

  2. Bordet är jättefint. Undrade just för en tid sedan vad som månne har hänt med projektet och om man månne får köpa benen någonstans nu, så tack för länken! Börja med det vita!

  3. Bordet är jättefint. Undrade just för en tid sedan vad som månne har hänt med projektet och om man månne får köpa benen någonstans nu, så tack för länken! Börja med det vita!

  4. Häftigt bord! Och just en sån matta som jag är på jakt efter (bara i lite annan färg och storlek). Var har du hittat den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.