Uppsving i köket!

Inlägget är i samarbete med Foodieliving.fi och Suomen blogimedia.

***

I dag när jag kom hem från jobbet var hela huset ett fullständigt kaos. För det första var vardagsrummet fullt av resväskor som blivit halvt uppackade imorse när jag i fullständig panik letade efter mina bilnycklar (ni vet när man redan är försenad och alla är påklädda och de är I N G E N S T A N S). For omkring som en galning och rev och slet i allt. Och för det andra hade jag och Milken rivit halva köket i en kamp en stund före. Hon hade fästing i magen och det blev mer eller mindre brottning innan den var ute.

Att komma hem efter jobbet var minsann ingen fröjd. Fanns NOLL motivation att ta tag i eländet. MEN – sedan slog det mig att jag hade ett ouppackat paket från Foodie Living. Plötsligt taggade min organisationsförmåga till och jag for runt som fåglarna som syr Askungens klänning.

image

Man kan faktiskt få feeling av fina grejer. Foodie Living är verkligen fullspäckat av fina matprodukter, diskborstar, godis, kaffe, te, kalastillbehöv och allt möjligt trevligt. Och för att få plocka upp allt måste man röja. Så jag röjde. Och blev så glad när allt visade sig passa så bra in här. I vanliga fall brukar jag alltid köpa städgrejs för att höja motivationen. Tänk så lättlurad man är.

image

image

Nästa gång jag har vägarna förbi Malax måste jag svänga in via den fysiska delen. Malins mathantverk. Fattar inte hur jag har lyckats undgå den. Har ju ändå varit i Malax flera gånger i år. Kanske ett utflyktsmål på scooter för Sami och mig i sommar?

image

image

Lakritskungen, aaaaaaah. Salta riksdaler.

image

image

Lovade sedan Milken korvsoppa till imorgon.

image

Fick mycket god respons på den! Ska testa buljongen (och kanske en eller tio bitar choko) och återkomma med betyg. Måste också visa lite fler grejs från Foodie Living.

Gå gärna in och kolla här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.