Kitchen.

Om man har en ny kamera, så vill man ju bara fota fota fota dagarna i ända. Till och med ett nystädat kök duger som objekt. En får ju passa på när det händer ungefär en gång på miljonen. Slog mig också nu att vi aldrig bytte skåpdörrarna som jag lovade mig själv att utföra innan sommaren är över. Nå väl, fanns så mycket annat trevligt att göra.

imageimageimageimageimageimage

En rosa Mårran kom plötsligt och fotobombade.

imageimageimage

Mycket tröttnar man på här i livet, men den svarta tapeten tycker jag fortfarande är svinfin. Några gånger i veckan funderar jag kring just den tapeten och undrar om nästa inneboende i Gula huset ska ha den kvar eller om de ska tapetsera om. Samma gäller vardagsrummet. Finns det också andra som gillar mintgröna vardagsrum?

20 reaktioner på ”Kitchen.

  1. Men hördu, hur funkar det med matta under köksbordet? Jag skulle antagligen bli galen över smulor, spilld mjölk och sånt på en fin matta.

    1. Men det är en sån där plastig matta, vet du? Den går ju att torka av med trasa och så. Inte fastnar ju något på det materialet. Lätt att dammsuga också.

  2. Jag sku nog ha kvar både tapeten och dett mintrgröna! Tycker att det är superfint. Och så härligt att du vågar "go crazy". Jag tycker det är fint n'r det finns personlighet på väggen, men sen vågar jag inte själv ha något annat än vitt på väggarna för att jag är rädd att det ska bli fult eller att jag ska tröttna.

  3. Hej där, blev så kär i ert köksbord! Varifrån har ni köpt detta? Vi bygger hus som vi menar flytta in i senast till jul och hela tiden samlar man inspiration till inredning….och dethär bordet är ju bara sååå jag!

  4. Men hördu, hur funkar det med matta under köksbordet? Jag skulle antagligen bli galen över smulor, spilld mjölk och sånt på en fin matta.

    1. Men det är en sån där plastig matta, vet du? Den går ju att torka av med trasa och så. Inte fastnar ju något på det materialet. Lätt att dammsuga också.

  5. Jag sku nog ha kvar både tapeten och dett mintrgröna! Tycker att det är superfint. Och så härligt att du vågar "go crazy". Jag tycker det är fint n'r det finns personlighet på väggen, men sen vågar jag inte själv ha något annat än vitt på väggarna för att jag är rädd att det ska bli fult eller att jag ska tröttna.

  6. Hej där, blev så kär i ert köksbord! Varifrån har ni köpt detta? Vi bygger hus som vi menar flytta in i senast till jul och hela tiden samlar man inspiration till inredning….och dethär bordet är ju bara sååå jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.