Mina topp 5 mest lästa inlägg.

image

Ibland blir man bloggnostalgisk, självgod, sentimental och börjar läsa bakåt. Jag har skrivit nästan 6000 inlägg och fått uppemot 50 000 kommentarer. Man kan helt enkelt säga att det har kommunicerats en hel del på den här bloggen. Ibland kan jag bli riktigt paff när jag läser bakåt. För jag har helt glömt bort att det har hänt. Och ibland blir man, tvärtom, alldeles fylld av glädje, för man minns så väl hur ljuvligt det var just då.

Hur som haver – här kommer listan över de mest lästa inläggen genom tiderna. Nummer ett lästes av över 10 000 läsare dagen det publicerades.

1. ”Det stämmer!”

2. ”Tillfälligt avbrott”

3. ”Mina personliga upplevelser om familjeliv så här långt”

4. ”Varför Vasa är Finlands bästa stad”

5. ”Grymma österbottningar”

Vilka blogginlägg toppar era bloggar?

6 reaktioner till “Mina topp 5 mest lästa inlägg.”

  1. Alltså listan på dina upplevelser om familjelivet var helt fantastisk! Mitt i prick! Kunde så känna igen mig på de flesta punkterna.

  2. Jag bara visste milea skulle toppa listan:) ♡ läste om inläggen o kan bara tänka mej din feeling för än idag kryper det i skinnet på mej då jag läser 🙂 tänk så lyckligt slut den storyn fick !

  3. Jag bara visste milea skulle toppa listan:) ♡ läste om inläggen o kan bara tänka mej din feeling för än idag kryper det i skinnet på mej då jag läser 🙂 tänk så lyckligt slut den storyn fick !

  4. Alltså listan på dina upplevelser om familjelivet var helt fantastisk! Mitt i prick! Kunde så känna igen mig på de flesta punkterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.