Neråt.

Hyllningarna till min sambo haglade häromdagen, som ni såg. Vi kan säga att den nivån sjönk en aning i går när jag kom hem och såg min son i min dotters (alldeles för små) mjukisbrallor. Gick just och just över knäna.

Men det är då inget i jämförelse med i förrgår när jag kom hem och fann min dotter gnällande över störande strumpbyxor  som bara korvade sig under de vanliga byxorna. Och inte så konstigt kanske – där hittade jag mina Sonia Rykiel-strumpbyxor.

Han är fantastisk på många sätt, bara lite blind.

14 reaktioner på ”Neråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.