Oskulden.

Musikmässigt blev det mycket 90-tal under gårdagens julfest. Tror vi drog All Saints Pure shores åtminstone fem, sex gånger. Hade också Österbotten som tema under en halv timme eller två – tänk er Place-2-go och Kometfabriken. Men mest blev det snack om Rantarock, vita stretchbyxor (med strings!) och BACKSTREETS BACK ALLRIGHT.

De andra brudarna påminde mig om en grej som jag helt hade glömt. Satte rödvinet i vrångstrupen av skrattattack. Och det var den eviga diskussionen huruvida Nick Carter var oskuld eller inte. Minns ni det? Att Frida och OKEJ var fullsmockade av det eviga tjafset. I flera år orkade de spekulera huruvida Nick fortfarande ”hade den kvar”. Kan skratta i flera minuter åt det totalt absurda och meningslösa i den diskussionen.

För övrigt träffade jag den första människan i mitt liv som sa att hon var kär i Howie. Minns att jag alltid kände stort medlidande för honom. Tänkte att säkert ingen var kär i honom. Själv var jag såklart hopplöst kär i oskulden Nick (ELLER VAR HAN NU VERKLIGEN DET?).

Dagens viktigaste gallup följer nu: Vem föredrog du?

image

52 reaktioner på ”Oskulden.

 1. Nick var också min framtida man. Näst efter Leo Di Caprio. Dom ögonen under den luggen.. Måset vara nått med luggen och dendär rådjursbliken. Båda hade ju rätt lika frisyr också. Tur att jag kom över det, luggen alltså. Min man skulle inte alls passa i det *föresträller mig och dör av skratt*

 2. KEVIN!! även Brian ett tag, kommer ihåg hur oerhört förälskad jag var i honom, känslan in kroppen för att man såg en plansch..åh. inte mkt nowadays som kan få en att känna så!
  minns att AJ kändes för bad boy:ig. Nick var för blond o mesig, kände samma för Howie som du, ingen gillade väl honom?!
  måste googla en bild av dem nu och kolla vem som spontant skulle falla mig i smaken nu 😀

 3. Kevin. Och jag läste sällan Okej och Frida så allt jag hade att tillgå i mina drömmar om min BSB-kärlek var bilden på cd-skivan och en EOS-plansch… Fina tider.

 4. Gillade först nick men sen howie! Men mer mot slutet då, när han "växt till sig lite" Han var så lugn och sötbusig 😉 och mörkt hår gärna lite längre, och bruna ögon tycker jag är såååå fint! Min man har brunt hår o blå ögon, så nästan 😉

 5. Nick såklart! Fick fortfarande efter alla dessa år aningen tunghäfta när jag råkade träffa honom utanför hotellet i helsingfors när backstreet boys spelade där i mars :'D fjantigt men sant!

 6. Nick Carter och senare hans bror Aron Carter 😀 vi bestämde med min storasyster att hon kan bli tillsammans med Nick så kan jag ta lillebrorsan och så skulle vi leva lyckliga i alla våra dagar. Sweet times.

 7. A.J. var min favorit, jag måste googla vad han hette, men mindes utseendet. Fast egentligen var jag lite för gammal för pojkband då Backstreet Boys blev kända. Det var mer Take That och East 17 då jag var yngre. Och Boyzone. Fast jag var väl mest udda som gillade ABBA redan före ABBA gold-skivan kom -92 och jag tyckte hela tiden att ABBA var bättre än alla pojkband.

 8. Om jag hade varit yngre skulle jag ha crushat på Nick. Däremot fick jag i nerverna på honom när jag var sjutton och bodde i Canada, i fem månader lånade jag min värdsysters rum och det var tapetserat (jag överdriver inte, flera hundra planscher) med BSB och i synnerhet Nick Carter. En av helfigursplanscherna av Nick vek sig dubbel och ramlade ner, oftast nattetid, och jag höll på att bli TOKIG (undrar nu i efterhand varför jag inte letade upp lite hederlig sinitarra och åtgärdade saken). Efter det tyckte jag inte han var ett dugg gullig längre.

 9. Faktiskt ingen av dem, konstigt men sant! Gillade nog musiken, men hade ingen crush på nån av dem. Nu när jag bildgooglade skulle min röst falla på Kevin, haha! 🙂

 10. Nå, Nick såklart! Hade enorm plansch på honom ovanför min säng. Helt övertygad om att om han bara sku finnas i mitt liv så sku det va perfekt. Jessus, så desillusionerad man var.

 11. Nå Brian förstås!! 😉 Åh, jag blir alltid alldeles till mig av glädje när BSB dyker upp i den där svenska reklamen på tv och sjunger Larger (eller Lager då) than life. Vilka minnen!

 12. Jag va en riktig Backstreet-fan! Men det stör mig så otroligt att jag inte kommer alls ihåg vem som va min favorit!! Jag hade en stenhård favorit och min jämngamla kusin och jag hade olika favoriter och det var ett evigt tjafs om vem som var bäst när vi träffades… HUR kan man ha glömt sin favorit?? Min vilda gissning dock är Kevin. 🙂

 13. Nå Nick Carter förstås 😉 Hittade nyss en låda full med BSB planscher (samt Spice girls och Hanson), därpå det stod att lådan måste sparas!! Voi hohho, hur tänkte jag då liksom?! 😀

 14. Nick! Jag var seriöst förälskad under en tid. Faktiskt enda riktiga crushen jag utvecklade på en kändis var på Nick – även om jag var väldigt förtjust i andra också. Minns ännu hur det bubblade i magen. Mys. 🙂 Annars var och är AJ en favorit också.

 15. Kevin ❤ och sedan Brian ett tag, då han typ måste gå igenom en hjärtoperation och jag tycke det var så ledsamt, haha, ojoj…

 16. Nick! Gillade också AJ men han var inte lika underbar som Nick. Kommer ihåg att jag tyckte Kevin var snygg men att han var för gammal – hahahahaha!

 17. Nå Nick Carter förstås 😉 Hittade nyss en låda full med BSB planscher (samt Spice girls och Hanson), därpå det stod att lådan måste sparas!! Voi hohho, hur tänkte jag då liksom?! 😀

 18. Nick var också min framtida man. Näst efter Leo Di Caprio. Dom ögonen under den luggen.. Måset vara nått med luggen och dendär rådjursbliken. Båda hade ju rätt lika frisyr också. Tur att jag kom över det, luggen alltså. Min man skulle inte alls passa i det *föresträller mig och dör av skratt*

 19. Jag va en riktig Backstreet-fan! Men det stör mig så otroligt att jag inte kommer alls ihåg vem som va min favorit!! Jag hade en stenhård favorit och min jämngamla kusin och jag hade olika favoriter och det var ett evigt tjafs om vem som var bäst när vi träffades… HUR kan man ha glömt sin favorit?? Min vilda gissning dock är Kevin. 🙂

 20. Nå Brian förstås!! 😉 Åh, jag blir alltid alldeles till mig av glädje när BSB dyker upp i den där svenska reklamen på tv och sjunger Larger (eller Lager då) than life. Vilka minnen!

 21. Nå, Nick såklart! Hade enorm plansch på honom ovanför min säng. Helt övertygad om att om han bara sku finnas i mitt liv så sku det va perfekt. Jessus, så desillusionerad man var.

 22. Faktiskt ingen av dem, konstigt men sant! Gillade nog musiken, men hade ingen crush på nån av dem. Nu när jag bildgooglade skulle min röst falla på Kevin, haha! 🙂

 23. Om jag hade varit yngre skulle jag ha crushat på Nick. Däremot fick jag i nerverna på honom när jag var sjutton och bodde i Canada, i fem månader lånade jag min värdsysters rum och det var tapetserat (jag överdriver inte, flera hundra planscher) med BSB och i synnerhet Nick Carter. En av helfigursplanscherna av Nick vek sig dubbel och ramlade ner, oftast nattetid, och jag höll på att bli TOKIG (undrar nu i efterhand varför jag inte letade upp lite hederlig sinitarra och åtgärdade saken). Efter det tyckte jag inte han var ett dugg gullig längre.

 24. A.J. var min favorit, jag måste googla vad han hette, men mindes utseendet. Fast egentligen var jag lite för gammal för pojkband då Backstreet Boys blev kända. Det var mer Take That och East 17 då jag var yngre. Och Boyzone. Fast jag var väl mest udda som gillade ABBA redan före ABBA gold-skivan kom -92 och jag tyckte hela tiden att ABBA var bättre än alla pojkband.

 25. Nick såklart! Fick fortfarande efter alla dessa år aningen tunghäfta när jag råkade träffa honom utanför hotellet i helsingfors när backstreet boys spelade där i mars :'D fjantigt men sant!

 26. Nick Carter och senare hans bror Aron Carter 😀 vi bestämde med min storasyster att hon kan bli tillsammans med Nick så kan jag ta lillebrorsan och så skulle vi leva lyckliga i alla våra dagar. Sweet times.

 27. Gillade först nick men sen howie! Men mer mot slutet då, när han "växt till sig lite" Han var så lugn och sötbusig 😉 och mörkt hår gärna lite längre, och bruna ögon tycker jag är såååå fint! Min man har brunt hår o blå ögon, så nästan 😉

 28. Kevin. Och jag läste sällan Okej och Frida så allt jag hade att tillgå i mina drömmar om min BSB-kärlek var bilden på cd-skivan och en EOS-plansch… Fina tider.

 29. KEVIN!! även Brian ett tag, kommer ihåg hur oerhört förälskad jag var i honom, känslan in kroppen för att man såg en plansch..åh. inte mkt nowadays som kan få en att känna så!
  minns att AJ kändes för bad boy:ig. Nick var för blond o mesig, kände samma för Howie som du, ingen gillade väl honom?!
  måste googla en bild av dem nu och kolla vem som spontant skulle falla mig i smaken nu 😀

 30. Nick! Gillade också AJ men han var inte lika underbar som Nick. Kommer ihåg att jag tyckte Kevin var snygg men att han var för gammal – hahahahaha!

 31. Kevin ❤ och sedan Brian ett tag, då han typ måste gå igenom en hjärtoperation och jag tycke det var så ledsamt, haha, ojoj…

 32. Nick! Jag var seriöst förälskad under en tid. Faktiskt enda riktiga crushen jag utvecklade på en kändis var på Nick – även om jag var väldigt förtjust i andra också. Minns ännu hur det bubblade i magen. Mys. 🙂 Annars var och är AJ en favorit också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.