Uppesittarkvällar.

Mamma och pappa är här och hälsar på den splitternya människan Winston (det blev Winston! bra va?). Men däremellan sitter vi och planerar vår kommande resa tillsammans. I dag är det plötsligt 13 dagar tills vi åker till Thailand. Allt har gått så snabbt. I går satt vi uppe till 2, drack vin och drömde om snorkling, elefanter och åka skoter till affären. Mannat ser mest fram emot att gräva ner sig i stora gropar på stranden, mamma ser mest fram emot poddar i solstolen, pappa ser mest fram emot grillade jätteräkor och jag ser mest fram emot att vandra omkring och fota paradislandskap.

Förutom själva resan så är planeringsskedet också helt sjukt avslappnande. ÄLSKAR att bygga upp förväntningar, googla och drömma. Just nu är jag inne på en övernattning någonstans för Sami och mig. Åka ut till en ö och snorkla. Har faktiskt aldrig snorklat tidigare. Fattar inte varför. Tänk att ha 18 dagar i solsken att fylla!

I dag kör vi en favorit i repris. Fast med musslor. Och lax.

imageimageimageimageimageimage

28 reaktioner till “Uppesittarkvällar.”

 1. Winston så sött. Nyfödda är som mumma för själen. Och thailand, så ljuvligt! vi har längre än 13 dagar till vår nästa thailandresa, men den är iallfall bokad och klar, om än den blir av 2016 först. Men jag får räkna ner till Turkiet i maj istället, alltid något. Men ja, vart i Thailand är ni riktigt på väg? Känner jag har tusen frågor av solskensexcitement! och snorklig JA! do it, det är så lugnt och magiskt att man nästan kissar på sig av upplevelsen, ni måste ha Matheo att snorkla med, ett tips från mig är att ta med egen flytväst i resväskan om det ryms med så är det aldrig flytvästen som är ett problem om man ska snorkla i havet på större djup ( och ja, ja, tillsammans med föräldrar såklart om nu någon skulle hänga upp sig på det!) Har ni möjlighet och är ni på den sidan av Thailand att ni kan åka ut till Similanöarna med så gör det, det är en helt magisk upplevelse i snorklingsväg.

 2. alltså barnens flytvästar kan man ta med om man vill, men det beror ju på barnens simkunskaper och vad man ska göra, inte så att jag är din och Samis flytvästpolis direkt. hahaha

 3. Alltså Winston passade ju perfekt ihop med Willy! O gud så jag blev sugen på god mat nu då jag ser dina bilder, så här passligt 06.54 på morgonen. Mums!

  1. Ja, såg att många tipsade om det och i hemlighet har det faktiskt varit ett alternativ en längre tid! Så ni var helt rätt ute 😉

 4. Hjälp vad härligt all det här lät! 🙂 Borde nästan vara lag på att alla nordbor bör spendera minst 14 dagar på varmare breddgrader under vinter halvåret! 😉

 5. Har ni bara haft dom i ugnen eller är de möjligen fritreade? Jag älskar franskisar, mitt drömyrke är att besöka restaurant efter restaurant och recensera franskisar!

 6. Winston så sött. Nyfödda är som mumma för själen. Och thailand, så ljuvligt! vi har längre än 13 dagar till vår nästa thailandresa, men den är iallfall bokad och klar, om än den blir av 2016 först. Men jag får räkna ner till Turkiet i maj istället, alltid något. Men ja, vart i Thailand är ni riktigt på väg? Känner jag har tusen frågor av solskensexcitement! och snorklig JA! do it, det är så lugnt och magiskt att man nästan kissar på sig av upplevelsen, ni måste ha Matheo att snorkla med, ett tips från mig är att ta med egen flytväst i resväskan om det ryms med så är det aldrig flytvästen som är ett problem om man ska snorkla i havet på större djup ( och ja, ja, tillsammans med föräldrar såklart om nu någon skulle hänga upp sig på det!) Har ni möjlighet och är ni på den sidan av Thailand att ni kan åka ut till Similanöarna med så gör det, det är en helt magisk upplevelse i snorklingsväg.

 7. alltså barnens flytvästar kan man ta med om man vill, men det beror ju på barnens simkunskaper och vad man ska göra, inte så att jag är din och Samis flytvästpolis direkt. hahaha

 8. Alltså Winston passade ju perfekt ihop med Willy! O gud så jag blev sugen på god mat nu då jag ser dina bilder, så här passligt 06.54 på morgonen. Mums!

  1. Ja, såg att många tipsade om det och i hemlighet har det faktiskt varit ett alternativ en längre tid! Så ni var helt rätt ute 😉

 9. Hjälp vad härligt all det här lät! 🙂 Borde nästan vara lag på att alla nordbor bör spendera minst 14 dagar på varmare breddgrader under vinter halvåret! 😉

 10. Har ni bara haft dom i ugnen eller är de möjligen fritreade? Jag älskar franskisar, mitt drömyrke är att besöka restaurant efter restaurant och recensera franskisar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.