Botemedel mot den berömda tröskeln.

 

Ni som bloggar känner garanterat till det här syndromet. När man av förekommen anledning inte hinner/kan/orkar blogga på någon timme/dag/vecka och plötsligt är tröskeln megastor för att komma i gång igen. Alla långa rapporter från diverse evenemang, alla dessa tankar som alla borde få ta del av. Tröskeln bara växer, växer och växer. För varje timme.

 

Ungefär där är jag nu.

 

Har ungefär 70 grejer jag borde avhandla, men känner inte riktigt att jag har det rätta drivet. Är lördagslat och allmänt seg i kroppen. MEN – däremot har jag alltid världens bästa tips när man drabbas av den här bloggtröskeln. Och ja, ni har hört det förut: Lek att bloggen är instagram! Bort med all pressure. Skriv kort. Ladda upp en bild. Tryck ”publicera”. Klart!

 

Bränner till exempel av en gladis på Milken från imorse när hon hoppade ut ur rummet. Fattar inte hur vissa kan vara så här glada direkt på morgonen. Jag har t.ex aldrig vaknat och känt mig så här på en lördag.

 

image114

2 reaktioner till “Botemedel mot den berömda tröskeln.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.