Rapport: första helgen

 

Sådärja!

 

stugan

 

Där gick den första helgen på stugan. Är tillbaka i stan och jobbar. Sitter här vid tangetbordet på kontoret och slafsar i mig en läbbig thaibox från Sale. Kan passa på att blogga lite mellan tuggorna. Så tomt och tyst här i korridorerna på Vasabladet. Den där sedvanliga mediepulsen lyser sannerligen med sin frånvaro. Att vara ensam här på officen är det tråkigaste jag någonsin har varit med om på min tid på HSS Media. Och det är ju inte direkt upplyftande att veta att bara en vecka har gått. Fem eländiga veckor kvar innan Anna-Lena är tillbaka!

 

Nåja, några ord om min premiärhelg på Soltorpet. De två första nätterna var förfärliga (kom tillbaka till den här bloggen ikväll så ska jag berätta varför). Inatt sov jag som en prinsessa. Har haft gäster mer eller mindre varje dag – och vad är nu bättre än det? Svärisarna på fredag, syrran med barnen på lördag dag, kompisar på lördagkväll och så kom mamma och pappa i går kväll. Precis så som jag tänkte att det skulle vara!

 

Och nu är det alltså tänkt att jag ska bo där. 22 minuter tog det i morse mellan Replot och Sandögatan 20 där jag jobbar. Kändes kungligt att få vakna och elda i spisen, dricka kaffe i fullständig tystnad och tvätta tänderna i solskenet. Medan alla andra snarkade gott. Vilket privilegium att få vakna så! På vägen in till stan slog det mig: ”jag har inte tänkt på jobbet en ända gång under hela helgen”. Och det, mina vänner, kan gärna hända lite oftare. Ändå slog vi (igen) besöksrekord på Sevendays. Så här klagas sannerligen inte.

 

Slut på thaibox. Back to work. Häj!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.