Nostalgipromenad.

I går innan jag hade listat ut att min kropp försöker säga att jag håller på att bli sjuk (jo, fick stegring i morse, min superdaiju, nu har jag 38) gick vi på en nostalgipromenad till vår hemliga koja på Smulterö. 

Fick en liten klump i magen, vete fan varför, men det kändes bara lite sorgligt att vi inte alls ha haft en vanlig sommar på Brändö i år. Vi har inte ens varit på stranden en enda gång i år. Inte en enda dejt med Nadia, Pysse och Becka på Vikingastranden. Inte en enda Jenny, inte en Sofie. Inte ens en enda hungrig unge som strittar sand på filten. Inte en enda sketen vårrulle. Inte en enda after beach på vår gård. Den här sommaren regnade bort och nu börjar det nästan vara för sent. 

Det var en annorlunda sommar i år. Försöker hela tiden intala mig att det var en paus-sommar. Ingen ordentlig semester, inget ordentligt väder. Allt och alla vilar inför nästa sommar som blir THE sommar. Nästa år säger det pang, har jag tänkt. 

Bekräfta gärna min teori! 

 

4

8

3

7

6

9

 

Visst är det fint på Brändö. Bästa, bästa Brändö.

14 reaktioner till “Nostalgipromenad.”

  1. Ja, det har varit en piss-sommar. Av många olika orsaker där vädret bara är en del. Denna sommar får vi nog bara ta som en parentes. En dålig. Sommar 2016, vi kommer att vara såå redo!

  2. Vi har heller ingen ordentlig sommar, ingen semester och inget väder. Känns som om allt pausar, men ändå fortsätter på något sätt. Lite vacuum-aktigt. Taggar redan för hösten, tror den kommer bli sjukt härlig istället. Och sen nästa sommar såklart. Full semester, härligt väder och glada sommarbarn och nöjda föräldrar. Hoppas vi!

  3. Sommaren blev en riktig katastrof. Det är säkert många med mej som inte har fått den återhämtning som vi trodde pga saker som hänt i våra liv, och då menar jag inte väder utan sorg och smärta. Vi skulle strunta i vädret bara allt annat skulle ordna sig.

  4. Men heey, tänk den som the villasommar! Jag har 1,5 semestervecka kvar och tycker verkligen inte att sommaren har varit sådär dramatisk.

  5. Jaa, denna sommar gick i ett huj….å dåligt väder har det också varit. Vi som har en gård o det har bara regnat o regnat…sådden blir int till ngt heller….Hoppas att hösten blir bättre! Och så väntar vi ju på nästa sommar !

  6. Ja, det har varit en piss-sommar. Av många olika orsaker där vädret bara är en del. Denna sommar får vi nog bara ta som en parentes. En dålig. Sommar 2016, vi kommer att vara såå redo!

  7. Vi har heller ingen ordentlig sommar, ingen semester och inget väder. Känns som om allt pausar, men ändå fortsätter på något sätt. Lite vacuum-aktigt. Taggar redan för hösten, tror den kommer bli sjukt härlig istället. Och sen nästa sommar såklart. Full semester, härligt väder och glada sommarbarn och nöjda föräldrar. Hoppas vi!

  8. Sommaren blev en riktig katastrof. Det är säkert många med mej som inte har fått den återhämtning som vi trodde pga saker som hänt i våra liv, och då menar jag inte väder utan sorg och smärta. Vi skulle strunta i vädret bara allt annat skulle ordna sig.

  9. Men heey, tänk den som the villasommar! Jag har 1,5 semestervecka kvar och tycker verkligen inte att sommaren har varit sådär dramatisk.

  10. Jaa, denna sommar gick i ett huj….å dåligt väder har det också varit. Vi som har en gård o det har bara regnat o regnat…sådden blir int till ngt heller….Hoppas att hösten blir bättre! Och så väntar vi ju på nästa sommar !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.