#tbt #sevendayssummerparty2015

För några helger sedan ordnade vi en sommarträff för våra bloggare på Faros. Det var som vanligt riktigt roligt att träffa alla eftersom väldigt få av oss som bloggar här på Sevendays umgås privat. Vi är ett rätt så brokigt gäng, men funkar ändå vi bra ihop.

Tänker mycket på att man oftare borde umgås med folk utanför sin egen sfär. Tycker t.ex på att Anna Betlehem är en så himla bra typ (men det händer ju inte varje dag att man ramlar över en 17-åring som vill hänga med en farmor som jag). Eller alla är ju snälla, glada typer!

 

082298732

082298292

 

Faros, i kombination med efterhäng på Laituri, har för övrigt levererat sommarens bästa kvällar (enda besvikelsen under Sevendays-kvällen var att ingen ville spela pingis med mig – var var Sami när man behövde honom som mest?).

Nadia har skött marknadsföring, sociala medier och hela shebanget för Faros hela sommaren. Och det syns verkligen. På alla sätt har de snyggat till sin image utåt. Och inåt. Och åt alla håll. Så fräscht! Själv satt jag mest och pratade hela kvällen lång, så kom hem utan bilder (alla dessa har jag således snott av Nadia).

 

082298672

 

Linnea och Lillemor i en diskussion om snus (eller vad vet jag – jag bara improviserade på basen av Lillemors handgest). Här skymtar också Ella och Malin.

 

uuuuu

 

Rebecca Johnnysdotter var ju vår praktikant i flera månader. Men eftersom hon gjorde så bra ifrån sig har hon fått göra lite frilans för Vbl. Hon har t.ex fotat två hemma hos-reportage som vi också har publicerat här på Sevendays. Här och här

 

082298582

1JANINA

Carola, Janina, Ingela och Christoffer från Royals-bloggen.

 

Under kvällen avslöjade jag också en av höstens stora nyheter här på Sevendays. Jag vill inte vara jobbig och vara en person som lämnar er med stora cliffhangers, men nu är jag tvungen. Om ni återvänder till min blogg ikväll ska jag berätta mer. Jag måste tyvärr återgå till mitt arbete nu. HÄJ!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.