Början och slutet.

Ni som följer mig på insta (där heter jag föga förvånande @linnjung) såg att jag tidigare i dag skrev att det känns riktigt underligt att det bara är tre månader sedan vi fick nycklarna till Soltorpet. Det måste vara de längsta tre månaderna någonsin. Tycker vi har bott in oss riktigt ordentligt redan nu. Tre år känns mer rimligt.

Är så genuint glad över att vi lyckades bonga en sommarstuga redan den här säsongen, att vi hann tjuvstarta redan i år. Så småningom får jag dock inse att högsäsongen börjar vara över. Löven gulnar, vattnet i tunnan har istäcke, inne är det fuktigt och solen lyser med sin frånvaro. Blommorna vissnar, gräset är långt och båten är upp och ner. Nu svänger vi om till höstsäsong.

Ändå kan man komma hit och vila lite. Grilla. Elda i spisen. Dricka kaffe. Äta ute och arrangera lite inför vintern. Jag tänker inte sluta komma hit fastän vintern kommer. Jag bara ordnar så allt håller för snö och is. Jag vill komma hit och skida. Kanske skrinna, bada bastu och grilla vinterkorv. Kanske bara sitta på en fårfäll och le. Soltorpet ska inte bara vara en sommarstuga, tänker jag, utan mer en andningspaus året runt. 

Det här är SÅ INTE årets sista grillkorv. Kanske bara den sista jag äter utan vantar. 

 

bild 1 4

bild 2

bild 3

 

bild 4

bild 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.