Vblfie nr.11

rrrrr

 

Jag tror att jag har hittat nyckeln till en riktigt behaglig morgon! Vill ni veta det magiska receptet? Jo, såklart ni vill! Nå, jag lyssnade till Backstreet Boys hela vägen till jobbet! På riktigt. Först lyssnade jag till Shape of my heart och sedan I want it that way (se på det där harmoniska fejset där uppe – det är bara tack vare Nick Carter).

Hittade inte mina normala hörlurar när jag skulle gå hemifrån, så slarvade ihop nå gamla från en låda. Först när jag kom in och tog av mig dem i hissen här på jobbet insåg jag att jag hade haft på speaker-funktionen och ALLA som jag hade mött på vägen till jobbet hade hört att jag diggade till BSB. Jo tack, skämdes en stund. Men va fan. En är ju barn av sin tid.

ps 1. I dag bjöd chefen på turbofrulle på jobbet (okej Nick Carter – det där facet är inte bara din förtjänst).
ps 2. vi lanserade just Karolinas Kaos här på Sevendays, aka. C9-Karolina. Lyckliga vi!

16 reaktioner till “Vblfie nr.11”

  1. Oj, borde definitivt söka efter alla gamla BSB-cd som finns nånstans i en låda. Fast det var nog Brian som va bäst!

  2. Oj, borde definitivt söka efter alla gamla BSB-cd som finns nånstans i en låda. Fast det var nog Brian som va bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.