Mäss with me.

vasa

 

Kaveris, kaveris. Är så ledsen för att jag inte riktigt hinner med er just nu. Jag jobbar hela den här helgen på byggmässan i Botniahallen (det här är verkligen mässornas helg – om jag ska vara ärlig skulle jag inte ha något emot att representera Vbl på bokmässan). Men nu är vi mitt bland en massa ivriga husbyggare istället. Bra gäng på plats i dag. Riktigt ovanligt glada mässmänniskor också!

Jag hann bli lite förskräckt när morgonens allra, allra första feedback-gubbe kom med sitt bästa tips ”lägg ner Vasabladet!” och jag tänkte ”jahapp, det blir en sådan dag i dag”. Men därefter följde den ena ljuvliga människan efter den andra. Massa beröm för digitala satsningar och nytänk. Mässor är verkligen supergivande när det kommer till pulskänning. Att stå och prata med våra läsare en hel dag är så nyttigt mellan varven.

Är på plats i morgon mellan 10-17 också. Är du på väg, kom och säg hej!

 

8 reaktioner till “Mäss with me.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.