Inte som man tänkt sig.

När man är sjuk tror man alltid man ska få sova länge och vila bort alla virus. Men så är det ju sällan i verkligheten (om man nu inte har 40 graders feber och så gott som döende i snor). När man bara är semi-sjuk, så här som jag är nu, med 37,5 och har ont i hals och öron så vaknar man 6.00 och kan inte somna om.

Det gör liksom för ont för att man ska somna om och ingen hög feber är där och söver en så skönt. Och så ligger man där jättetrött i flera timmar, känner sig eländig och uttråkad. Fryser lite lätt och hasar sig till köket för att göra frukost åt skolbarn. Ja, där är jag nu. Måste försöka terapeutisera mig (jo, det är ett nytt bloggskt ord) med er. God morgon! 

Jag vill börja med att tacka för alla kommentarer om håret. Jag gjorde lite efterforskningar här i min blogg och insåg att det sannerligen tog länge att komma till skott. Första gången jag bloggade om grått hår var 6 septemer 2013. Så fånigt att vänta så länge på en dröm. För exakt ett år sedan var jag korthårig och hade en annan målbild i huvudet. Då var den här frillan min följande etapp. Fortsättningsvis ingen dålig idé (för fyra år sedan hade jag nästan sådant hår, fast ganska mycket fulare, ehe). Nåja, tack i alla fall. Gråndinen är den nya blondinen.

Nu ska jag göra anspråk på en ny tupplur. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.