Vblfie nr.16

vblfie


Back on track!
Har dessutom en riktigt bra historia åt er så här direkt från start. Nu ska ni få höra. Det var nämligen så att min väldigt pratglada chef Mika Mäkisalo åkte tåg på väg ner till Helsingfors.

Mika har ju som känt talets gåva och pratar alltid med allt och alla, så det hände sig att han började samtala med ungdomarna i samma vagn. Nå, ungdomar och ungdomar, enligt historien studerade ifrågavarande personer på universitet, så man kan ju konstatera att de var så gott som vuxna.

Mika frågade såklart om de läser Sevendays och de svarade ”ja!” och räknade upp bloggare efter bloggare som de dagligen följer med. Mot slutet sa Mika förvånat ”Så här många bloggare har ni räknat upp, men ingen har sagt Linn Jung, är det ingen som läser Linn?!”.  

Och svaret som han fick har redan hörts kring minst tre kaffebord här på jobbet i morse: 

– OM VI LÄSER LINN JUNG?! LINN JUNG ÄR JU EN TANT!

24 reaktioner på ”Vblfie nr.16

  1. 29 är definitivt tant. Minns när jag kring de 20 var på språkresa i Paris och på riktigt funderade vad de asgamla käringarna på 27-29 gjorde där. 30+ skulle jag inte att ha brytt mig om, då jag betraktade dem som blott staffagefigurer i tillvaron.

  2. Nåmen nånej! Är själv 21, i helt annan livssituation än du men din blogg är faktiskt den enda finlandssvenska bloggen jag följer med dagligen! Vet inte vad det är som får mig att komma tillbaks eller bli ivrig då du har skrivit nåt nytt, vet bara att jag alltid hittar mig själv här ändå, haha! Och jag klassar dig inte som tant utan helt bara som vuxen 😉

  3. Whaaaat? Undrar nog vad det var för universitetsstuderanden som tycker att man är en tant vid 29 års ålder! I Finland räknas man ju faktist som ungdom ända till 29. 🙂

  4. Haha! Då hör ju jag också till tantligan! Fast jag inte tycker att jag lever så mycket annorlunda än en 20 åring. Jag går ut, går på fest, har inga barn, studerar o.s.v. Hur är man då tant? 😀

  5. 29 är definitivt tant. Minns när jag kring de 20 var på språkresa i Paris och på riktigt funderade vad de asgamla käringarna på 27-29 gjorde där. 30+ skulle jag inte att ha brytt mig om, då jag betraktade dem som blott staffagefigurer i tillvaron.

  6. Nåmen nånej! Är själv 21, i helt annan livssituation än du men din blogg är faktiskt den enda finlandssvenska bloggen jag följer med dagligen! Vet inte vad det är som får mig att komma tillbaks eller bli ivrig då du har skrivit nåt nytt, vet bara att jag alltid hittar mig själv här ändå, haha! Och jag klassar dig inte som tant utan helt bara som vuxen 😉

  7. Whaaaat? Undrar nog vad det var för universitetsstuderanden som tycker att man är en tant vid 29 års ålder! I Finland räknas man ju faktist som ungdom ända till 29. 🙂

  8. Haha! Då hör ju jag också till tantligan! Fast jag inte tycker att jag lever så mycket annorlunda än en 20 åring. Jag går ut, går på fest, har inga barn, studerar o.s.v. Hur är man då tant? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.