Vbl nr.17

grey2

 

Morgen, morgen. Ingen Vblfie igår, eftersom jag var i Jakobstad och jobbade hela dagen. Men i dag är jag tillbaka i Vasa. I dag har vi hetsig stämning på kontoret. Alla är på irriterat humör och vi svär ganska mycket åt varandra. Men det betyder bara att vi älskar varandra och är trygga i varandras sällskap. Ja ja ja. 

I dag kommer jag nästan uteslutande att jobba med Sevendays jultidning. Har ni kanske något bra tips på vad som kunde ingå i den? Vi har förvisso tidningen till 90 % fylld, men om ni har guldkorn kan vi såklart spränga in dem. Hejtå!

16 reaktioner på ”Vbl nr.17

 1. Ja, ditt hår är assnyggt och varför såg jag dig inte igår när vi var i samma stad? Jakobstad är så litet, så jag förutsätter att jag ska se ALLA som passerar genom stan, hahaha. Nå, kanske jag har bättre tur nästa gång.

 2. Så klart ska ni ha med ett inslag från Köttdisken i Malax!

  Suverän betjäning, lokala och ekologiska matprodukter och annorlunda julklappstips.
  Vem blir inte glad av Mannerströms köksredskap, havtornsglögg från Molpe eller Wigrens whiskeymedwurst?!

 3. Ja, ditt hår är assnyggt och varför såg jag dig inte igår när vi var i samma stad? Jakobstad är så litet, så jag förutsätter att jag ska se ALLA som passerar genom stan, hahaha. Nå, kanske jag har bättre tur nästa gång.

 4. Så klart ska ni ha med ett inslag från Köttdisken i Malax!

  Suverän betjäning, lokala och ekologiska matprodukter och annorlunda julklappstips.
  Vem blir inte glad av Mannerströms köksredskap, havtornsglögg från Molpe eller Wigrens whiskeymedwurst?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.