November.

Lillemor skrev i dag om november som Den svarta månadenAtt den kommer så snabbt och överraskande och att man aldrig hinner förbereda sig för vad som komma skall (det vill säga: fyra månader av mörker). 

De senaste dagarna har jag gått omkring och upprepat ”nämen tänk att det är november nu!”. Och man skulle ju kanske tro att det är av samma orsak som Lillemor, men tro det eller ej: så är det icke. Nu ska man ju inte ropa hej, det har trots allt bara gått fyra dagar, men själv känner jag mig inte alls så där novemberlåg som jag brukar. När man tänker närmare på saken, så har det ju varit en helt otrolig höst! Nästan inget regn. Varma morgnar. Fina solnedgångar och inga huvudlösa stormar.

Ljust är det ju inte, men det är ju i alla fall väldigt trevligt för att vara november. Har varit sällsynt harmonisk också. Ni vet, tänder ljus av bara farten när jag kommer hem. Det finns bara en punkt som inte riktigt levererar – och det är min hjärna. Precis varje kväll har jag sådan lust att skriva superlånga inlägg med känslor, åsikter och hejfaderittan. Jag liksom föreställer mig att jag ska sitta här i ljusets sken och bara leverera sida efter sida. Men hjärnan ba STOPP. Jag har verkligen ingenting jag brinner för (eller på grund av) just nu. Har verkligen ingenting att skriva om. Känner ingenting, tycker ingenting.  

Så jag får bara sitta här och stirra in i ljusen. 

Kan inte ni skriva om något som får mig att tända till riktigt rejält?

 

host

 

6 reaktioner på ”November.

  1. Kanske lite kliché så här i november men har du några bra boktips? Själv läser ja Elaine Eksvärds Härskarteknik just nu. Innan de läste jag hennes retorik bok Snacka Snyggt den är helt grym! den borde alla läsa!

  2. Skriv mer om jobbet hur ni tänker på sevedays. Vad ni gör vad som ligger i tiden vad är svårt… roliga kundanekdoter… balansen mellan journalistik och kommersialism.

  3. Kanske lite kliché så här i november men har du några bra boktips? Själv läser ja Elaine Eksvärds Härskarteknik just nu. Innan de läste jag hennes retorik bok Snacka Snyggt den är helt grym! den borde alla läsa!

  4. Skriv mer om jobbet hur ni tänker på sevedays. Vad ni gör vad som ligger i tiden vad är svårt… roliga kundanekdoter… balansen mellan journalistik och kommersialism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.