Vblfie nr.18

vblfie

 

Ibland går man igenom perioder när en sketen Vblfie är det enda ni får av mig. Just nu verkar det vara en intensiv sådan. Jag har så fullt upp med att sova om kvällarna att jag inte alls kommer mig för att skriva långa utläggningar om lifvet. Ta nu gårdagen som exempel. Lenkki klockan 19 och så sov jag som en stock vid 21. ”Å nu sover du säkert redan, din tant!” skrev Anna-Lena hånfullt när hon febrilt försökte få tag i mig på chatten 21.30. Pah! Det är därför vi tanter är så glada och utvilade.

Jag skulle för övrigt vilja tipsa om en ny blogg jag har hittat den senaste veckan. Satumainen på Ratata. En blogg för dig som gillar böcker och feminism. Och så vill jag bara kolla att ni följer med Menskligt-bloggen. Läste ni den här nya storyn? Jag fick så ont i magen bara av att läsa.

Ha en riktigt bra dag på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.