Vblfie nr.20

qwww

 

Fredag och veckans bästa dag. I går var förvisso också en bra dag. Gick bland annat på teater med mens-Jenny (vi såg, precis som Karolina, Tre systrar och en berättelse – mer om det senare). I dag kommer min mamma och pappa till Vasa och det är ju festligt. När jag kommer hem har de redan hämtat barnen och dukat fram tapas – hur bra? 

Ni ser i rubriken att det här är min 20:e vblfie. Är så glad över att jag har instiftat ett kravlöst element i min blogg som tvingar mig att skriva. Det behöver inte vara så mycket mer än en bild och några rader med trams. Då kommer jag i alla fall igång med bloggen om dagarna. Annars hade det nog ekat ganska tomt här många gånger. 

Och så får ni ju se att hårnivån skiftar hejvilt från dag till dag. I dag: En typisk mot-slutet-av-veckan-frilla. Och så råkar vi ha FOTOGRAFERING JUST I DAG.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.