Vblfie nr.21

Men håller jag helt på att tappa konceptet här? Ni tänker: Klockan har redan slagit lunch och ingen Vblfie? Lugn, bara lugn. Jag har bara haft en hektiskt skrivmorgon. Men nu är jag här. Har landat efter en sallad, ett bröd och en avokado. Just nu sitter jag och skryter om att jag igår började sy korsstygn (Anna-Lena himlar med ögonen). Mer om det en annan gång. Kanske. Om jag blir klar. Annars kan ni glömma att jag någonsin erkände.

 

vblfie2

 

Har ni förresten tänkt på vilket lyft mina Vblfies har fått sedan vi målade väggen bakom mig svart? Ta det som ett tips, Liisa. Min nya kollega när det kommer till jobbselfies

2 reaktioner på ”Vblfie nr.21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.