Livet är för kort för att vänta på långt hår.

Inläget är ett kommersiellt samarbete med Chloes.fi
***

 

Som jag så många gånger har sagt: det bästa med att vara vuxen är att man snabbt kan trolla, växla och förvandla sin look. Att se snygg ut är ju inte det viktigaste här i världen, men nu råkar jag tycka att det är så kul att förändra och experimentera med hur man ser ut. Det är ju en konstform i sig (även om jag nu inte är så förfärligt ombytlig som många andra). 

Den senaste tiden har ni fått läsa en hel del om mina hårförvandlingar. Nu är färgen äntligen åtgärdad. Jag har så grått hår som jag bara kan få och längden är så gott som ultimat för page. Däremot är hästsvanslängden inte helt optimal. 

”Ja ja ja, man kan väl inte få allt man drömmer om heller”, säger ni, men eftersom jag är vuxen och experimentglad, så kan ju inte lite långt fuskhår skada. 

 

qqq

 

Och det roliga är att personerna bakom hårföretaget Chloes hade läst om mina traumatiska hårbekymmer (ni kanske minns den här lustiga råttsvansen från Thailand) och mejlde till Anna. ”Vi har förstått att Linn behöver hjälp” (haha!). Jag blev så himla glad, för jag hade inte ens tänkt tanken själv. Att det faktiskt går att fuska sig genom utväxtskedet med hockeyfrilla som aldrig vill ta slut.

 

MG 9713

 

Jag har tidigare haft löshår och minns det med förskräckelse. Då hade jag små, små slingor fastlimmade i hela min hårbotten. Det var så obekvämt och hemskt på den tiden. På den tiden fanns det inga löstagbara och proffsiga clips som nu. Då var jag tvungen att leva med löshåret 24/7 (som det trasslade nattetid!). Och när jag tog bort dem följde halva mitt riktiga hår med. Det här var ungefär 10 år sedan och något jag helst vill glömma.

Tänk om jag då hade vetat att det någon gång skulle komma lika bra hår som Chloes! För nu är det nya tider och nya metoder.

 

 

Har ni testat liknande clip on-löshår någon gång? De är världens lättaste att fästa. Ett set innehåller 8 delar i olika storlekar. Kolla det korta klippet här ovan. Där kan ni se hur lätta de är att fästa! Och sedan är det bara att knäppa upp och hänga av sig håret när man är klar. Knäpp, knäpp, knäpp. Klar. 

 

MG 2

MG 3

 

Det är ju mest hårsvansen jag är ute efter. Tycker strikta, låga, raka hårsvansar är det snyggaste som finns. Exakt så här. Trånar efter ebbavonsydowska powersvansar. Mitt hår är ännu för kort för att det löshåret ska smälta in tillräckligt bra. Men alltså hohho, det är ju helt otroligt så det smälter bra in i mitt riktiga hår (Anna kan däremot ha sitt löst – kolla här). Färgen jag har är Cacao Brown Mix 6/60. Frissa-Emma på Hairhouse har fixat mitt vanliga år så att det ska passa löshåret. Och löshåret har hon klippt så det ska passa mitt riktiga. Håret går till och med att färga, om man så önskar. 

 

MG 9712

MG 9747

 

Om du är osäker på vilken färg du ska ha, så kan du skicka in en bild på ditt hår till supporten så hjälper de dig hitta din färg. Jag tyckte också det var supersvårt, men jag fick hjälp och vi kom ju helt otroligt nära. 

 

MG 9709

 

Har också en hängare och en hårpåse, så håret hålls i bra förvar medan det inte är i användning. Barnen tycker det är helfestligt att jag kan klä av mig både hår och kläder och hänga dem i klädskåpet. 

 

MG 9744

ssss

 

TÄVLING: VINN ETT EGET SET!

Nu har du chansen att vinna ett likadant set! Gå in på Chloes.fi och välj ett set du önskar (färg, längd etc.). Berätta på vilken tillställning du skulle bära håret. Julfest? Bloggalan? Bröllop? Kommentera här under så drar jag en vinnare om en vecka! Stort lycka till!

 

För mer hårsinpo – följ @chloeshairofficial på instagram och tagga dina hårbilder med #chloeshairspo. 

264 reaktioner på ”Livet är för kort för att vänta på långt hår.

 1. SofT auburn och i 40cm längd skulle jag välja och bära det till sommarens bröllop men även vid lite festligare tillfällen så man får ett fylligare hår till mitt tunnatunna hår.

 2. Shiny chestnut #30 och 40 cm längd skulle jag ha på mig var och varannan dag. Till sommaren blir jag moster för första gången och det skulle kännas fint att få "fina opp sig" till lillnötens dop. Som ammande tvåbarnsmamma går det här låta-håret-växa-ut-tänket sisådär. Håret går av oppe på huvudet, jag tappar en hel del och resten tar treåringen hand om
  Från hans dag ett har mitt hår agerat snuttefilt dag som natt. 🙂

 3. Jee! 🙂 Mitt vore säkert Dark Golden Brown Mix #p2/6, 40cm.

  Jag skulle ha den på bloggalan, julen och säkert också till vardags. Har mitt utväxtprojekt på G….. 😉

 4. Auburn energy 33 50cm, Har haft kort hår länge och nu börjat spara på lite längre frisyr . Önskar jag hade denna hårförlängning så skulle jag göra en snygg fläta som skulle hänga utanför hjälmen när jag fräser iväg på motorcykeln nästa sommar 🙂

 5. Skandinavian blonde mix #p16/60. Håller på att spara ut håret och skulle komma riktigt lägligt till min 25 års dag.

 6. Ash blonde #60, 50cm skulle passa bra till nyårsfesten då jag vill svänga ihop en härlig uppsättning, tyvärr vägrar mitt hår bli längre än det är just nu så lite hjälp skulle sitta fint 🙂

 7. Jag sku välja Shiny Chestnut #30 och 40 cm. Och jag skulle ha det.. Alltid! Har alltid velat ha tjockt hår. Men mitt eget är dessvärre alltid tunt och stripit hur mycket jag än kurerar det (eller låter det vila för den delen).

 8. Beautiful brown #10 40 cm. Jag skulle ha håret på min förstföddas namnfest i januari! Och det skulle vara fint att få pigga upp hemmamammavardagen ibland!

 9. Soft brown #6 längd 50cm. Skulle använda den för att piffa upp vardagen (är föräldraledig…) och har dessutom precis samma erfarenhet av hårförlängning för 10år sen som du 🙂 Har väldigt tjockt hår så sku vara kul att se hur dessa funkar ihop med mitt hår.

 10. Linn, är du helt säker på det här nu, det känns inte riktigt som du tänkt hela vägen till slut. Så mycket som man nu vet om extensions-industrin och förhållandena där, så tycker jag ett sånt här bloggsamarbete på just din blogg (du som är en upplyst, empatisk och smart feminist)är helt fel. Har du sett dokumentären Just Extensions? Här har en 7 days bloggare skrivit om den, http://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/karolinaskaos/de-saljer-sitt-har-for-att-slippa-svalta. Sofi Oksanens nya bok Norma handlar också om löshår, läs den, mycket intressant och som vanligt otroligt välskriven. http://hbl.fi/kultur/2015-09-25/771923/nar-haret-blir-handelsvara

  1. Hej,
   Vi är väl medvetna om problematiken inom branschen. Med det sagt gläder det oss att läsarna lyfter fram det etiska eftersom det är även något vi står starkt för.
   Som dokumentären säger är det unga kvinnor som säljer sitt hår för så litet som 5-7USD som är skamligt. Men även orsaken till att det idag finns butiker som säljer löshår för så litet som 40€. Förutom att vi själv finner det här som etiskt fel, så vet vi att även våra kunder inte skulle godkänna det här.
   Vi är för tillfället ett litet startup företag så våra resurser är begränsade. För tillfället så samarbetar vi endast med leverantörer som vi litar på, och som vi vet att har samma värden som vi. Vi hoppas i framtiden med mera resurser kunna förändra branschen i rätt riktning, men det är tyvärr inte möjligt idag.
   Om någon är intresserad att höra mera om det här, så kan ni skriva till oss på vår support eller kontakta oss på chatten.

   Med vänlig hälsning

 11. Golden brown #27 40cm skulle passa mig, är sjukskriven för tillfället, utbränd och jag löser otroliga mängder hår varje dag. Troligtvis pga stress. Det skulle va en otroligt fin vinst att få, så att mitt tunna hår blir tjockare till årets jul- och nyårsfester

 12. Tror att Scandinavian Blond Mix #p18/60 40 cm skulle passa mig. Jag har haft riktigt lockigt hår från barnsben men alltid alltid önskat mig en lång rak hårsvans. I något skede så gjorde jag två rakpermanenter som tyvärr bara gjorde det frissigt, inte rakt. Nu har jag klippt av de långa lockarna för att kunna platta det själv nån gång i veckan. Förr var tyvärr platttången omöjlig pga längden på håret. Nå, det dåliga med kortare hår är ju förstås att den långa hårsvansen nu är omöjlig att få till… Om jag vann så skulle jag bära clipsen på nyårsafton. Då vill jag stråla.

 13. Blonde Star#613 (50cm)är min färg. Hade en extremt dålig frissaupplevelse för nån vecka sen då frisören lyckades bränna mitt hår på flera ställen, så nu blir jag tvungen att kapa av en stor del för att få bort de brända topparna, passligt inför alla julfester, buhuu 😦 En hårförlängning skulle verkligen "rädda mitt liv", eller åtminstone förgylla det på vardagar och festtillställningar!

 14. Jag skulle välja ash blonde #60, 40 cm. Jag skulle använda löshåret när jag vill vara extra fin på fester och till julen skulle de passa perfekt! 🙂

 15. Jag färgade nyligen håret men tja .. denhär längden jag har nu. Den är också då ett problem, den är mittemellan vad som klassas som fint i mina ögon. Jag saknar mitt långa hår jag hade för några år sedan. Men denhär övergången från gammal page till långt är svårt. För det växer långsamt? Så lättast sku de va att klippa igen. Men ja om.jag gick denna möjlighet till att fuska mig till mina drömmars hollywood lockar .. ja då önskar jag mig ett svall i färgen Strawberry brown mix 50cm som går i färgen jag strävar efter 🙂

 16. När jag blev sjuk så var det så omvälvande upplevelse gick igenom och så starka mediciner jag åt att jag tappade minst en tredjedel av håret. Så råkade jag hitta liknande billigt på citymarket! Inte så bra kvalité, men de funkade helt okej. Skulle vara spännande att testa samma märke som du nån gång. Nu för tiden har jag hårförlängningar av äkta hår som frissan limmar in i mitt hår och det märks inte alls att det inte är mitt hår. En annan lösning jag varit väldigt nöjd med, men det kostar ju en hel del sen igen. Har också förr varit skeptisk till hårförlängningar, men nu tycker jag att det är riktigt roligt och behändigt!

 17. Mitt hår är otroligt skört och slitet efter graviditet, dessutom tunt (!), och skulle älska att testa på ett löshår. Ska på jobbets julfest och det skulle vara det perfekta tillfället att testa detta, verkar vara en mycket bra produkt. Jag skulle välja soft brown #6, längd 40 cm.

 18. Mitt hår är extremt tunt och skört och har svårt att få till några fina frisyrer p.g.a. detta. Det skulle vara jättekul att testa detta löshår som verkar vara relativt skonsamt för håret. Skulle använda det till festliga tillfällen och jobbets julfest skulle vara en bra löshårspremiär 🙂 Jag skulle välja Soft Brown #g, längden 40 cm.

  1. Hej,
   Vi är väl medvetna om problematiken inom branschen. Med det sagt gläder det oss att läsarna lyfter fram det etiska eftersom det är även något vi står starkt för.
   Dom dokumentären säger är det unga kvinnor som säljer sitt hår för så litet som 5-7USD som är skamligt. Men även orsaken till att det idag finns butiker som säljer löshår för så litet som 40€. Förutom att vi själv finner det här som etiskt fel, så vet vi att även våra kunder inte skulle godkänna det här.
   Vi är för tillfället ett litet startup företag så våra resurser är begränsade. För tillfället så samarbetar vi endast med leverantörer som vi litar på, och som vi vet att har samma värden som vi. Vi hoppas i framtiden med mera resurser kunna förändra branschen i rätt riktning, men det är tyvärr inte möjligt idag.
   Om någon är intresserad att höra mera om det här, så kan ni skriva till oss på vår support eller kontakta oss på chatten.

   Med vänlig hälsning

 19. Soft Auburn #8, 50 cm.
  Efter två graviditeter och då man fortfarande ammar är håret inte det häftigaste. Skulle älska att få knäppa fast en extra svans och känna sig lite fin. Kanske på nån trevlig fest innan julen, eller kanske på nyår.

 20. Ash Blonde #60 och 40 cm skulle passa mig utmärkt! Efter att ha haft långt hår i flera år klippte jag page-längd i våras. Trivs bra, men vissa dagar önskar jag att jag hade långt hår igen; för att kunna göra en hästsvans eller fläta, eller ha långa vackra lockar! Löshår skulle vara lite som att få äta kakan men ändå ha den kvar :).

 21. Jag tror nåt i stil med Dark Cocoa #2 kanske skulle vara min färg och kanske i längd 40 cm.
  Jag skulle faktiskt använda håret hela tiden. Har lossat så fasikens mycket hår på den sista tiden att en lite tjockare och finare man kunde göra vardagen lite gladare.

 22. Soft Brown #6, 40cm skulle vara perfekt för att fixa svallet till nyår. Fast med tanke på hur mycket fest det brukar bli skulle clipsen komma till användning en hel del oftare än så 🙂

 23. Jag har länge velat ha långt hår, och efter år av blondering har jag bestämt att sluta färga mitt hår för att få det att växa. Tyvärr går det ganska långsamt och det är svårt att hitta en färg på förlängningar som passar min nuvarande hårfärg. Chloes förlängning i Ombre Blond #8/60 skulle vara perfekt för mig. Skulle använda förlängningarna hela tiden, längtar efter långt hår och är lika trött på alla hårbekymmer som du är Linn.

 24. Ash Blonde #60 och 50 cm önskar jag mig i julklapp åt mig själv! När jag ska ha det? Hela tiden då man vill piffa upp sig! Men speciellt på en årsfest jag ska på efter nyår och jag vill ha fiiiin uppsättning med lååång hår.

 25. Tror att Gentle Brown #20, 40 cm skulle passa mig 🙂 Firar gärna min 25-årsdag med ett långt och fint hårsvall.

 26. Scandinavian Blond Mix 50 cm. Mitt hår är omöjligt att odla. Det växer till en viss gräns men sedan går det trögt- kanske dessa clips skulle vara räddningen.

 27. Min dotter önskar sig en hund eller löshår till julklapp. Löshår skulle ju definitivt vara enklare för mig som inte önskar blir hundvakt. Hon skulle säkert bära det hela tiden, ev skulle Summer Blonde Mix passa henne 🙂

 28. tjena! För ett antal år sedan klippte jag bort mitt slitna hår, trivdes väldigt bra en tid tills jag kom på att långt hår ska det nog va minsann. Så nu har jag sparat och sparat OCH sparat. Växt nada. Knappt. Av någon anledning, och säkerligen stress, så har mitt hår också blivit väldigt skört på sista tiden. Så löshår skulle va da shit! Är inte bjuden på bröllop, inga galor heller. Orsaken skulle vara för att må bättre helt enkelt, slippa bli mörkrädd för sitt eget hår, och känna sig snygg i vardagen helt enkelt. Bättre vardagsfiilis och framförallt snyggare! Black Night borde vara färgen för mig… jag kanske skulle BLI mörkrädd för eget hår…? Men på ett snyggt sätt – och med bra fiilis. Tack!

 29. Soft brown 40 cm. Tror jag. Skulle säkert behöva konsultera lite. Har fått väldigt tunt hår efter graviditeterna och skulle gilla att pigga upp råttsvansen lite med detta.

 30. Skulle kännas lyxigt att ha lite volym och tjockare hår till alla julfester och nyårsafton såklart. Scandinavian Blond Mix, 50cm sku passa mej.

 31. Ash blonde #60 skulle säkert passa mig bäst. Är gravid och har inte färgat håret på evigheter känns det som… Det skulle vara roligt att få ett finare svall till kommande julfester med hjälp av lite löshår!

 32. Superfint hår du fick! Jag har också funderat på att skaffa löshår någon gång just för att det skulle vara en kul grej, men känner mig tveksam till löshårsindustrin. Känner du till hur och var just det här företaget köper in sitt hår? Har läst om skräckexempel då fattiga indiska kvinnor donerar sitt hår till tempel, som sedan säljer det billigt till uppköpare som i sin tur bleker och färgar det och säljer det dyrt i väst så att vi kan köpa oss snygga festfrisyrer. Men hela industrin är kanske inte så, det kanske finns "Fair trade-löshår" också 🙂 Känner du till mer om det?
  Förlåt om jag blir världens party booper nu…

  1. Hej,
   Vi är väl medvetna om problematiken inom branschen. Med det sagt gläder det oss att läsarna lyfter fram det etiska eftersom det är även något vi står starkt för. Dom dokumentären säger är det unga kvinnor som säljer sitt hår för så litet som 5-7USD som är skamligt. Men även orsaken till att det idag finns butiker som säljer löshår för så litet som 40€. Förutom att vi själv finner det här som etiskt fel, så vet vi att även våra kunder inte skulle godkänna det här. Vi är för tillfället ett litet startup företag så våra resurser är begränsade. För tillfället så samarbetar vi endast med leverantörer som vi litar på, och som vi vet att har samma värden som vi. Vi hoppas i framtiden med mera resurser kunna förändra branschen i rätt riktning, men det är tyvärr inte möjligt idag. Om någon är intresserad att höra mera om det här, så kan ni skriva till oss på vår support eller kontakta oss på chatten.

   Med vänlig hälsning

 33. Perfekt, funderar att ta hjälp av löshår till mitt bröllop nästa år, vet inte hur långt mitt riktigt hår räcker till i en fin frisyr! Golden blond #24, 40 cm.

 34. Soft Auburn #8 i längd 40 skulle passa mig. Har just klippt mitt hår kortare och till julens alla fester skulle det vara härligt att kunna trixa med frisyren lite!

 35. I ungefär samma veva som du klippte kortkort var jag hos frissan och lät henne kapa mitt tjocka långa hår, såpass att det mest var snagg kvar. Praktiskt för stunden men asch vad det har varit förargligt att vänta ut hårväxten! Ser ut som perkele i håret nu (ursäkta uttrycket) trots att man som Prego borde njuta av åtminstone den kakan, att håret är tjockt och fint. Dock är det inte hår som prioriteras i budgeten just nu, och därför passar denna tävling mig perfekt, just nu!
  Färgen Full Brown #4 vore färgen för mig!

 36. #20, 40cm. Jag vakar på nätterna med vår 1,5åring och jobbar som lärare för åk 1 på dagarna, detta håller på att slita ut mitt hår?!? Har tappat mängder av hår de senaste månaderna och är nästan helt säker på att det beror på mitt minus på sömnkontot + det höga tempot på dagarna…

 37. #4 i 40 cm 🙂 Jag skulle bära det ofta! Har själv så tunnt hår så jag kan inte ha naturligt långt hår- då är det exakt fyra hårstrån i kors

 38. Jag har haft kort hår nu i måååånga, mååååånga år….. Har alltid varit lite avis i smyg på vänner som haft långt hårsvall. Det skulle vara så kul att ta fram locktången och fixa ett långt hår, men här går man med sitt korta rufs.
  Vinner jag ska jag bjuda mina kompisar med sina jäkla långa lockiga hårsvall på tjejfest

 39. Ååh! Ombre blond # 8/60 40 cm sku vara för mig! Har hela mitt livt drömt om långt hår o tjock hästsvans. Skulle ha det på varje event jag är bjuden på. Och på sommaren skulle jag vifta med min hästsvans och dra fingrarna genom mitt tjocka hår. oj om man en gång fick uppleva det! nu är mitt hår så tunt att jag inte ens täcks ha det fast… 😦

 40. Soft auburn mix #p6/27 och 40 cm, tror jag skulle passa mej och mitt bedrövligt tunna hår, skulle använda det både till vardags och fest 🙂

 41. Scandinavian blond mix, 40 cm

  Jag skulle bära det både till vardags och till fest. Mitt tunna hår är inte särskilt vackert i fina festfrisyrer vilket är ledsamt då man vill göra sig fin, till exempel på en årsfest eller då jag går på teater.

 42. Full Brown #4, 40 cm kunde vara ett alternativ för mig! Med tillökning i familjen ti april skulle löshåret ge det lilla "extra" till både vardag och fest, nu när man inte själv känner sig så värst snygg och sexig!

 43. Soft brown #6 skulle säkert passa perfekt till min slitna tunna kalufs. Får alltid ångra mig då jag beslutar mig för att spara lite längre hår då det bara blir stripigt..
  Min syster gifter sig nästa sommar så om inte förr så skulle jag använda det då 🙂

 44. Hej, skulle gärna ha golden Brown mix 50 cm och det skulle jag till först bära på min bästa väns bröllop. Har den stora äran att få vara brudfrämma.

 45. Ååååh! Dark golden brown mix eller soft brown i 40cm skulle passa mej : ) efter 10månaders amning finns inte mycket kvar av mitt forna hår. Bjuden på bröllop snart så ett clip on set skulle definitivt glamma upp känslan ❤ hoppas hoppas!!

 46. Shiny Chestnut #30, 50 cm skulle jag välja och om jag vann så skulle jag ge det till min dotter – allt för att slippa höra gnället om att håret inte växer eller är för tunt osv. 🙂

 47. Full Brown #4 skulle passa mig perfekt! Precis som många andra löser jag mängder med hår nu i höst och behöver något som piggar upp min tunna kalufs. Skulle använda det till vardag och fest, men speciellt förståss på årets julfester! 🙂

 48. Soft brown #6 skulle passa min hårfärg. Jag hade tejphår 2010 och har sparat till långt hår sedan dess. Nu i höst var jag hårmodell och det for så mycket av längden fast jag sa åt frisören att jag vill behålla mitt hår som jag har sparat så länge. En del av mig försvann när hårlängderna klipptes av. Därför skulle det vara kul att få testa klipsen! 🙂

 49. Ash blonde #60 skulle väl vara bästa idéen, och sedan färga det rött för att matcha min egna färg. Har länge funderat på att beställa från chloes, men funderar på att går det faktiskt bra att färga löshåret? Skulle såå vilja ha förlängningarna till olika DJ gigs, så snyggt med långt hår!!

 50. Kul med tävling!
  Broken Black #1b i längd 40 cm.
  Jag vet inte när jag skulle bära håret, för jag kommer mig så sällan ut ur huset, men förhoppningsvis skulle en ny frisyr ge en orsak och lust att tacka ja till någon fest nån gång.

 51. Beach Blonde #22 skulle vara ganska perffa, till mitt då solblekta hår (hoppas vi) efter ABI resan… Skulle vara helt hurrja att få ha tjockt lockigt hår under studentmössan. Och aja, före Juni kommer julen, nyåret, min 19 årsdag, ABI kryssningen, en för mycket utekväll på Affes.. och 196 andra bra dagar att använda håret, så oanvänt lär håret inte bli!

 52. Tror det skulle bli bra med Soft auburn mix #p6/27. Har nu en längre tid funderat på att boka tid till frisören för färgning och att lägga till lite extra skulle vara festligt 🙂 Jag skulle säkert ha det i väldigt ofta men speciellt under vinterns fester både i december och januari. Och det skulle bli bra med utfyllnad i håruppsättningen på sommarens bröllopsfest.

 53. Dark Cocoa #2 och 40 cm. Är bjuden på bröllop i mars så då skulle lite extra hår komma väl till pass. Kan konstatera att barn nr 3 suger musten ur en och mitt hår har jag lust att raka bort just nu.

 54. Jag gav just precis upp mitt projekt "spara långt hår" för att jag tyvärr insåg att det skulle bli till något. Därför skulle de sitta fint med lite fusk hår 🙂 Jag misstänker att jag skulle använda håret ganska ofta, både till vardag och fest. Färgen Dark Golden Brown Mix #p2/6 kunde kanske passa mig.

 55. Full brown #4 och 50cm, Kanske…
  Det kommer många julfester och andra fester nu, så skulle hitta många tillfällen att få använda håret på.

 56. Jag skulle spontant säga Cacao Brown mix, som du, men har nog inte sån färg som du i håret. Så jag vet inte riktigt. Skulle nog behöva hjälp med färgen antagligen. Men ja, den liknade nog mest min ändå 🙂 40 cm skulle säkert räcka… Eftersom jag inte heller passar i långt hår, förrutom i svans och i uppsättningar, så skulle det här håret ju vara perfekt. Skulle säkert inviga det på vår (hör på nu) Martha julfest om några veckor 😉 🙂

 57. Som ammande 2 barnsmor skulle det sitta perfekt med lite extra hår att sätta in i min egen lite luggslitna page. Antingen Scandinavian Blond Mix #p18/60 eller Cacao Brown Mix #p6/60 i längden 40cm skulle passa mig.

 58. Oj vilken underbar utlottning! Jag har länge funderar på låshår men inte vågat unna mig det. 40 cm ash blonde #60 är färgen som skulle passa åt mig. Jag skulle använda mitt både till vardags och fest. Har ett dop på kommande där jag har en stor uppgift så där skulle jag absolut använda det! 🙂

 59. Oj, vilken roligt utlottning! Jag har själv haft löshår, som en 17 årig kille i Singapore flätade in i mitt hår. Men som du skriver, så var det lite komplicerat i praktiken att ha fast löshåret 24/7. Ifall jag skulle råka vinna, så väljer jag Classy Chestnut #12. Och jag skulle ha den på mej på firmans julfest!

 60. Skulle jag vinna tror jag att jag skulle välja Shiny Chestnut #30 och 40cm (50cm?) eller Strawberry Brown Mix #p8/24 40(50cm?).

  Lite beslutsångest redan här 😉 Slingor eller utan…

  1. Stod och lagade mat samtidigt så glömde bort hälften.. 😉

   Jag skulle ha det på en julmiddag med vänner först. Sen skulla jag hitta på orsaker att använda det 🙂

 61. Jag skulle välja färgen Ash Blonde #60 i 40 cm och ha den på kommande julfester eller annars då man bara vill göra sig extra fin.

 62. ÅH! Jag som sprungit och letat löshår, och så hittar jag svaret här på din blogg. Har totalt missat detta!

  Jag skulle använda håret första gången nu i december. Jag och min man ska iväg på roligheter, och jag känner att jag vill vara extra, extra fin.

  Jag skulle välja
  Scandinavian Blond Mix #p18/60 i 50 cm.

 63. Summer blonde mix sku säkert sitta fint! 50cm, ju längre desto bättre! Har ALDRIG haft långt hår eftersom jag inte har tålamod att låta de växa och mamma tyckte alltid det var bättre med polka när jag var liten…

 64. Gentle Brown #20 i 50 cm skulle nog passa mig bäst tror jag.
  Håret skulle komplettera min bröllopslook nästa sommar. Sommarbrud, bohem klänning, blommor i håret och så tjockt långt hår.. oj så jag längtar till bröllopet!

 65. Självklart måste också jag vara med och tävla! Har
  tänkt på löshår länge för att få mer tjocklek och längd.
  Om jag vinner vill jag ha färgen Ash blonde #60, 50cm.
  Ska snart färga mig och då blir roten mörk och längderna
  superblonda á la Fanny Lyckman style och då skulle det passa
  bäst in. Jag skulle använda löshåret på fester, julen, nyåret,
  vardagligt när man vill ha en extra touch och även på senare
  tillfällen som när jag blir examinerad.

 66. Om jag skulle vinna så skulle jag använda det vardagligen för att fylla ut mitt hår. Har de senaste månaderna bott i Rom och det hårda italienska vattnet har inte gjort gott för mitt hår utan jag har tyvärr tappat väldigt mycket hår. Flyttar hem till Finland igen till jul så det vore en perfekt julklapp! 🙂 Om jag vann skulle jag välja färgen #60 ash blonde och 40 cm!

 67. Om jag skulle vinna skulle jag använda dem vid olika speciella tillfällen. Sådär till vardags har jag inte mycket tid att fixa mig själv men även en mamma vill känna sig fin och speciell ibland. Jag skulle använda de gånger jag har några minuter extra för mig själv.
  Min färg Full Brown #4

 68. Ååh I need this! Har mega tunt hår och täcks aldrig ha mitt hår flätat på grund av det. Och det finns ju tusen olika snygga sätt att ha sitt hår flätat! Antagligen skulle jag använda hårförlängningen allt som oftast. Tror soft Brown #6, 50 cm skulle passa till mitt hår.

 69. #4 Full Brown 40cm sku jag välja! Går snart på mammaledigt och de sku verkligen underlätta att "ha håret färdigt fixat på en hängare" då man snabbt ska iväg me två små.

 70. Jag ska börja dejta järnet! Kasta mig upp i sadeln igen och jag känner mig modig som 17!

  Scandinavian blonde mix #P18/60, 40cm skulle sitta finfint på mig! Har på känn att den von Sydowska hästavansen skulle ge mig den där extra power-fiilisen som kommer att vara pricken på i på vinterns dejter! ❤️

 71. Jag skulle önska mig Strawberry Brown Mix #p8/24, 40 cm. Jag hör till den kategorin av skandinaviska hårtyper kallad "tunna och fina hår", vilket på ren svenska betyder slits jäkligt snabbt och good luck med att få en längs som sträcker sig längre än axlarna. 🙂 Så för min del skulle löshåret användas för att ge volym, tjockhet och stadga för kommande julfester, andra stora fester och också bara annars för att känna mig fin. 🙂 Tro mig, man blir jäkligt led på sin lilla råttsvans efter ett tag. 🙂

 72. Om jag skulle vinna så tror jag att färgen Scandinavian Blond Mix #p18/60 skulle passa min hårfärg, 50 cm.
  Nu skulle jag använda det till min examen, jul och nyår och sedan till festligare tillfällen då man vill ha längre och tjockare hår 🙂

 73. Scandinavin blonde mix #p18/60 skulle jag välja, 40cm. Skulle ha det till allt, vardag som fest för mitt hår har tappat sin livsglädje. Tunt o stripigt skulle bli långt o glamuröst

 74. Självlockigt burr skulle sätta löshåret på prov med att lockas för att passa in i frisyren: och det vore väldigt intressant att se resultatet av det!! och hur man får löshåret att hållas lockigt 🙂 färgval behövs hjälp med och jag skulle fixa det längre håret till festligare tilfällen och då även pröva att platta hela håret för extra party feelis..

 75. Svårt med färgvalet, men det lutar mot någon av de mörkbruna färgerna och 50 cm lång.. löshåret skulle garanterat få följa med både till vardags och fest.

 76. Jag sku välja #50 ash blonde 40 cm. O ja sku använda de varje tillställning/kalas/fest för att underlätta hårbestyret, går ju int att fixa en cool frilla med mellanlångt hår. Inom närmast på jul och nyår/40-årsfest.

 77. Snyggt hår! Jag skulle nog bära håret först på jobbets julfest och sedan skulle jag svischa runt med det i en hela vecka i Österrikes alper över nyår 🙂 en lång hästsvans skulle sitta riktigt bra på after skin 🙂 Och scandinavian blond mix p18/60

 78. Jag skulle främst använda löshåret på min bröllopsdag! Men också annars i vardagen när jag känner att jag vill ha mera hår! Har alltid haft kort hår men under det senaste året har jag lyckats spara ut det, men fortfarande kunde det vara tjockare! Min färg skulle vara #p24/60 och längden 50cm

 79. Softbrown #6 50cm Ja jaa … Ja vill ha kort, nej långt, nej ljust, nej mörkt o vadå varför går det inte geeeenast 🙂 detta är vad min frissa får höra om o om igen. Do I need to say more…

 80. Har klippt mitt hår för ett år sen, får de bra fast nu men saknar så mitt gamla långa hår. sko vara super me långt hår o ha lite vardagslyx när ja blev mammaledig just idag'!

 81. Oj så trevligt det skulle sitta med en liten vinst. 🙂 Jag har haft ganska kort hår nu i flera år, men har på senaste tiden börjat sukta efter långt hår igen. Tyvärr tar det ju evigheter för håret att växa… Jag har faktiskt funderat på att testa clip-in förlängningar, men då de är så dyra har jag låtit bli. Skulle jag vinna dessa skulle jag bli mycket glad, och faktiskt tråkigt nog använda dem i skolan och på jobb, i vardagen helt enkelt. Om jag vore så lycklig att jag vann, skulle jag välja färgen Blonde Star #613, och längden 40 cm. =)

 82. Fick hårkris delux häromdagen då jag skulle träffa en kund som är frissa. Inte bra. Att stå framför spegeln och krisa kan leda till 40 års kris har jag hört. Kriserna bara eskalerar på nå vis om man börjar på. Slängde ihop håret till en svans i nacken, det blev inte ens en råttsvans, kanske en minråtta isf. Lindade sen in huvudet i den största halsduk jag hittade. Tur att mina manliga kollegor ser mer på sina skärmar än på mig!!! Jag behöver vinna och skulle välja Cacao Brown Mix #p6/60

 83. Jag skulle använda clipons under julen och nyåret. Har nyligen klippt axellångt hår -vilket är snyggt i vardagen då jag inte orkar fixa så mycket med håret. Men då det blir fest är det härligt med långt hår som man kan locka och göra olika uppsättningar med. Svårt att veta vilken färg som passar bäst med håret men jag tror Beautiful Brown #10 passar bäst. Längden 50cm skulle jag så klart välja!

 84. Ash Blonde #60 40cm. Längden 40cm skulle gott o väl räcka åt mitt nuvarande "fisiga" hår. Har sååå tunt hår att det skulle vara en dröm att kunna helst ta ihop håret i en hästsvans o jag skulle bära det med stolthet varje dag. Har försökt odla lite längre hår men varje gång jag kommer till frisören klipper hon av det eftersom det är så tunt och risigt…

 85. Jag skulle använda löshåret på julafton och även på nyår, har alltud använt löshår men har aldrig hört om detta märket, så skulle vara väldigt roligt att prova på! Löshåret har alltid gett mig det lilla extra i självförtroendet och jag kan knappt visa mig utan nu heller, det ger utseendet en såå bra boost! Jag skulle isf vilja ha i färgen ash blonde #60 och 50 cm 🙂 kram!

 86. Broken Black #1b skulle jag använda på julfesterna som väntar och nyåret. Men även andra gånger, lätt fixat en frisyr när man har kortare hår och kan lägga dit löshåret.

 87. Scandinavian blonde mix 60 cm skulle ge lyster åt mitt slitna och sönderammade hår. Skulle säkert använda det nästan dagligen 🙂

 88. Tror purple brown #99j skulle motsvara min färg och 50 cm 🙂
  Skulle använda det till vardags eftersom jag för någon månad sedan klippte av mig mitt långa hår till en page och såå jag saknar det långa håret 🙂 och sen att kunna ha en lång svans! 🙂
  Har blivit aningen lat att lägga mycket tid på att fixa håret sedan jag blev på smällen så med längre hår skulle det ju iallafall se fint ut 🙂

 89. Soft Brown #6 50 cm!

  Småbarnsmamma som tappar hår pga amning, skulle va skoj att ha lite extra hår att piffa upp sig med

 90. Askblond nr #60 längd 50 cm. Jag skulle ge det till min dotter som är mitt i processen att låta egna håret växa långt, men detta tar ju alltid för länge.

 91. Oj vad det skulle sitta fint på t.ex. julfesten! Har så tunt och kort hår så detta löshår skulle nog göra underverk. 40cm men färgen skulle jag nog rådgöra om. En mellanblond ton iaf.

 92. Soft auburn skulle passa mig! Jag skulle ha det när jag behöver känna mig lite stark och snygg. Typ när jag städar, eller uträttar jobbiga ärenden. Och så borde det bli endel fester i bekantskapskretsen nästa år, så då kunde det också vara trevligt med lite "power-hår"!

 93. Så svårt att veta exakt vilken färg, men full brown #4 skulle säkert passa, om inte går det ju att färga håret 😉 40 cm längd. Skulle använda löshåret nu vid kommande julfester.

 94. Jag skulle välja Scandinavian blond mix #p18/60 längd 40 cm. Jag skulle använda håret till jobbets julfest och nyåret. Och alla andra dagar också förstås 🙂

  1. Jag skulle vara i akut behov av Ash Blonde #60, 40cm. Mitt hår har i evigheters evighet varit tunt, stripigt och eländigt. Har avundsjukt beundrat och förundrats över vännernas hollywoodsvall med min lilla råttsvans fladdrande bakom mig. Har en hektisk November och December framför mig med mängder av skola, jobb, fester och släktträffar och skulle vilja känna mig på topp på varendaste en av dessa tillställningar. Vill gärna vara den försäljaren bakom kassan som stolt står med ett leende och får känna sig fin. Jobbets julfest, hollywoodsitz och en 30-årsfest på nyåret med temat "glitter" väntar då ett lockigt långt hårsvall skulle vara oförglömligt. Som en parentes kan jag även nämna att min sambo är GALEN i långt hår och bara tjatar att ja ska låta det växa, kan bara snällt förklara att det finns typ 3 hårstrån kvar som växer då det kommer nedanför axlarna. Låt mig få känna mig fin och please ge mej dessa drömlockar! 🙂

 95. Juicy Chocolate #3 och 40 cm skulle jag tro kan passa mitt hår. Jag skulle använda det när jag vill vara lite extra fin, vid julfest och nyår t.ex. 🙂

 96. Soft Brown 40cm. Skulle använda den ofta, inte bara på fest. Men på sonens dop i början på nästa år, skulle de vara skönt att ha frisyren under kontroll!

 97. Soft Auburn mix och 50 cm. Jag har absolut inga fester eller stora jubileum på kommande men ser inte det som nåt problem. Håret skulle jag använda ändå, när som helst då det känns som om man behöver lite extra lyft på vardagen.

 98. Soft Auburn Mix #p6/27, till en början skulle jag använda håret till att snygga till festfrisyren till våra julkonserter!

 99. Jag är inte säker om färget, för det är så svårt att bestämma om färget är mörkare eller ljusare på riktigt. Hur som helst, Beautiful Brown (10) eller Ash Brown (14) verkar vara de bästa. Längden borde ju vara 50cm – more is more!
  Vi kommer att åka till Paris snart, och det skulle vara så skönt att ha nytt, vackert hår där!

 100. Full Brown #4 50 cm skulle göra mig supersnygg i håret på julfesten så att jag skulle känna mig fin. Snyggt hår och snygga naglar döljer de mesta andra som inte är så fint. Den finns någon som gärna får tycka att jag är lite extra fin 😉

 101. #60 och 50cm. Vore toppen med detta till galafrisyren som kommer behövas i januari! Woow så snygga klips! Vore toppen till en gala festfrisyr! ✨

 102. Soft Auburn mix 40 cm skulle jag välja. Jag skulle ha slingorna när jag återgår till jobbet i december. Känner mig väldig mycket hemmamamma-bekväm för tillfället så jag vill piffa till mig bara jag får möjlighet!

 103. Beautiful brown eller soft brown. 140 g 50 cm och 8 clips.
  Jag skulle ha håret som ett extra piff nu vid lillajulstider så mitt egna trista hår skulle få lite liv i sig.

 104. Dark Cocoa #2 40cm skulle jag välja. Mitt hår slutar växa när det når axlarna. True story! Därför klipper jag alltid av allting i ren frustration. Nu är det såpass långt att jag kanske skulle få det lite hot i tofs, om det fanns mera än 2cm som sticker ut det vill säga. Ska på en fancy pants julfest om några veckor och skulle vara rätt så najs att inte se ut som en härjad kvinna den kvällen.

 105. Full Brown #4 och 40cm skulle kanske va nåt för mig. Tog en permanent i våras (som sen aldrig blev till nåt) som förstört mitt hår otroligt mycket. Har sparat så länge men har nu beslutat att klippa av 10-15 cm. Så då skulle det passa fint med lite löshår när jag börjar sakna längden! Kanske till nyårsfesten 🙂

 106. Jag är antagligen för sent ute, men tar chansen i alla fall. Har just tillbringat kvällen med att beklaga mig för min man om mitt tunna hår. Tappar hår just nu p.g.a. en medicinering. Det här vore verkligen något för mig! Väljer Full brown #4, 40 cm.

 107. Skulle nog välja någonting som skiftar i rött såsom Auburn Energy #33 typ 40 cm. Har så LEIDON på mitt tråkbruna hår. Försökte klippa det, men det blev inte intressantare i mer än 2 dagar. Jag skulle använda det till nästa vernissage kanske. Eller bara nästa måndag.

 108. SofT auburn och i 40cm längd skulle jag välja och bära det till sommarens bröllop men även vid lite festligare tillfällen så man får ett fylligare hår till mitt tunnatunna hår.

 109. Shiny chestnut #30 och 40 cm längd skulle jag ha på mig var och varannan dag. Till sommaren blir jag moster för första gången och det skulle kännas fint att få "fina opp sig" till lillnötens dop. Som ammande tvåbarnsmamma går det här låta-håret-växa-ut-tänket sisådär. Håret går av oppe på huvudet, jag tappar en hel del och resten tar treåringen hand om
  Från hans dag ett har mitt hår agerat snuttefilt dag som natt. 🙂

 110. Jee! 🙂 Mitt vore säkert Dark Golden Brown Mix #p2/6, 40cm.

  Jag skulle ha den på bloggalan, julen och säkert också till vardags. Har mitt utväxtprojekt på G….. 😉

 111. Auburn energy 33 50cm, Har haft kort hår länge och nu börjat spara på lite längre frisyr . Önskar jag hade denna hårförlängning så skulle jag göra en snygg fläta som skulle hänga utanför hjälmen när jag fräser iväg på motorcykeln nästa sommar 🙂

 112. Skandinavian blonde mix #p16/60. Håller på att spara ut håret och skulle komma riktigt lägligt till min 25 års dag.

 113. Ash blonde #60, 50cm skulle passa bra till nyårsfesten då jag vill svänga ihop en härlig uppsättning, tyvärr vägrar mitt hår bli längre än det är just nu så lite hjälp skulle sitta fint 🙂

 114. Jag sku välja Shiny Chestnut #30 och 40 cm. Och jag skulle ha det.. Alltid! Har alltid velat ha tjockt hår. Men mitt eget är dessvärre alltid tunt och stripit hur mycket jag än kurerar det (eller låter det vila för den delen).

 115. Beautiful brown #10 40 cm. Jag skulle ha håret på min förstföddas namnfest i januari! Och det skulle vara fint att få pigga upp hemmamammavardagen ibland!

 116. Soft brown #6 längd 50cm. Skulle använda den för att piffa upp vardagen (är föräldraledig…) och har dessutom precis samma erfarenhet av hårförlängning för 10år sen som du 🙂 Har väldigt tjockt hår så sku vara kul att se hur dessa funkar ihop med mitt hår.

 117. Linn, är du helt säker på det här nu, det känns inte riktigt som du tänkt hela vägen till slut. Så mycket som man nu vet om extensions-industrin och förhållandena där, så tycker jag ett sånt här bloggsamarbete på just din blogg (du som är en upplyst, empatisk och smart feminist)är helt fel. Har du sett dokumentären Just Extensions? Här har en 7 days bloggare skrivit om den, http://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/karolinaskaos/de-saljer-sitt-har-for-att-slippa-svalta. Sofi Oksanens nya bok Norma handlar också om löshår, läs den, mycket intressant och som vanligt otroligt välskriven. http://hbl.fi/kultur/2015-09-25/771923/nar-haret-blir-handelsvara

  1. Hej,
   Vi är väl medvetna om problematiken inom branschen. Med det sagt gläder det oss att läsarna lyfter fram det etiska eftersom det är även något vi står starkt för.
   Som dokumentären säger är det unga kvinnor som säljer sitt hår för så litet som 5-7USD som är skamligt. Men även orsaken till att det idag finns butiker som säljer löshår för så litet som 40€. Förutom att vi själv finner det här som etiskt fel, så vet vi att även våra kunder inte skulle godkänna det här.
   Vi är för tillfället ett litet startup företag så våra resurser är begränsade. För tillfället så samarbetar vi endast med leverantörer som vi litar på, och som vi vet att har samma värden som vi. Vi hoppas i framtiden med mera resurser kunna förändra branschen i rätt riktning, men det är tyvärr inte möjligt idag.
   Om någon är intresserad att höra mera om det här, så kan ni skriva till oss på vår support eller kontakta oss på chatten.

   Med vänlig hälsning

 118. Golden brown #27 40cm skulle passa mig, är sjukskriven för tillfället, utbränd och jag löser otroliga mängder hår varje dag. Troligtvis pga stress. Det skulle va en otroligt fin vinst att få, så att mitt tunna hår blir tjockare till årets jul- och nyårsfester

 119. Tror att Scandinavian Blond Mix #p18/60 40 cm skulle passa mig. Jag har haft riktigt lockigt hår från barnsben men alltid alltid önskat mig en lång rak hårsvans. I något skede så gjorde jag två rakpermanenter som tyvärr bara gjorde det frissigt, inte rakt. Nu har jag klippt av de långa lockarna för att kunna platta det själv nån gång i veckan. Förr var tyvärr platttången omöjlig pga längden på håret. Nå, det dåliga med kortare hår är ju förstås att den långa hårsvansen nu är omöjlig att få till… Om jag vann så skulle jag bära clipsen på nyårsafton. Då vill jag stråla.

 120. Blonde Star#613 (50cm)är min färg. Hade en extremt dålig frissaupplevelse för nån vecka sen då frisören lyckades bränna mitt hår på flera ställen, så nu blir jag tvungen att kapa av en stor del för att få bort de brända topparna, passligt inför alla julfester, buhuu 😦 En hårförlängning skulle verkligen "rädda mitt liv", eller åtminstone förgylla det på vardagar och festtillställningar!

 121. Jag skulle välja ash blonde #60, 40 cm. Jag skulle använda löshåret när jag vill vara extra fin på fester och till julen skulle de passa perfekt! 🙂

 122. Jag färgade nyligen håret men tja .. denhär längden jag har nu. Den är också då ett problem, den är mittemellan vad som klassas som fint i mina ögon. Jag saknar mitt långa hår jag hade för några år sedan. Men denhär övergången från gammal page till långt är svårt. För det växer långsamt? Så lättast sku de va att klippa igen. Men ja om.jag gick denna möjlighet till att fuska mig till mina drömmars hollywood lockar .. ja då önskar jag mig ett svall i färgen Strawberry brown mix 50cm som går i färgen jag strävar efter 🙂

 123. När jag blev sjuk så var det så omvälvande upplevelse gick igenom och så starka mediciner jag åt att jag tappade minst en tredjedel av håret. Så råkade jag hitta liknande billigt på citymarket! Inte så bra kvalité, men de funkade helt okej. Skulle vara spännande att testa samma märke som du nån gång. Nu för tiden har jag hårförlängningar av äkta hår som frissan limmar in i mitt hår och det märks inte alls att det inte är mitt hår. En annan lösning jag varit väldigt nöjd med, men det kostar ju en hel del sen igen. Har också förr varit skeptisk till hårförlängningar, men nu tycker jag att det är riktigt roligt och behändigt!

 124. Mitt hår är otroligt skört och slitet efter graviditet, dessutom tunt (!), och skulle älska att testa på ett löshår. Ska på jobbets julfest och det skulle vara det perfekta tillfället att testa detta, verkar vara en mycket bra produkt. Jag skulle välja soft brown #6, längd 40 cm.

 125. Mitt hår är extremt tunt och skört och har svårt att få till några fina frisyrer p.g.a. detta. Det skulle vara jättekul att testa detta löshår som verkar vara relativt skonsamt för håret. Skulle använda det till festliga tillfällen och jobbets julfest skulle vara en bra löshårspremiär 🙂 Jag skulle välja Soft Brown #g, längden 40 cm.

  1. Hej,
   Vi är väl medvetna om problematiken inom branschen. Med det sagt gläder det oss att läsarna lyfter fram det etiska eftersom det är även något vi står starkt för.
   Dom dokumentären säger är det unga kvinnor som säljer sitt hår för så litet som 5-7USD som är skamligt. Men även orsaken till att det idag finns butiker som säljer löshår för så litet som 40€. Förutom att vi själv finner det här som etiskt fel, så vet vi att även våra kunder inte skulle godkänna det här.
   Vi är för tillfället ett litet startup företag så våra resurser är begränsade. För tillfället så samarbetar vi endast med leverantörer som vi litar på, och som vi vet att har samma värden som vi. Vi hoppas i framtiden med mera resurser kunna förändra branschen i rätt riktning, men det är tyvärr inte möjligt idag.
   Om någon är intresserad att höra mera om det här, så kan ni skriva till oss på vår support eller kontakta oss på chatten.

   Med vänlig hälsning

 126. Soft Auburn #8, 50 cm.
  Efter två graviditeter och då man fortfarande ammar är håret inte det häftigaste. Skulle älska att få knäppa fast en extra svans och känna sig lite fin. Kanske på nån trevlig fest innan julen, eller kanske på nyår.

 127. Ash Blonde #60 och 40 cm skulle passa mig utmärkt! Efter att ha haft långt hår i flera år klippte jag page-längd i våras. Trivs bra, men vissa dagar önskar jag att jag hade långt hår igen; för att kunna göra en hästsvans eller fläta, eller ha långa vackra lockar! Löshår skulle vara lite som att få äta kakan men ändå ha den kvar :).

 128. Jag tror nåt i stil med Dark Cocoa #2 kanske skulle vara min färg och kanske i längd 40 cm.
  Jag skulle faktiskt använda håret hela tiden. Har lossat så fasikens mycket hår på den sista tiden att en lite tjockare och finare man kunde göra vardagen lite gladare.

 129. Soft Brown #6, 40cm skulle vara perfekt för att fixa svallet till nyår. Fast med tanke på hur mycket fest det brukar bli skulle clipsen komma till användning en hel del oftare än så 🙂

 130. Jag har länge velat ha långt hår, och efter år av blondering har jag bestämt att sluta färga mitt hår för att få det att växa. Tyvärr går det ganska långsamt och det är svårt att hitta en färg på förlängningar som passar min nuvarande hårfärg. Chloes förlängning i Ombre Blond #8/60 skulle vara perfekt för mig. Skulle använda förlängningarna hela tiden, längtar efter långt hår och är lika trött på alla hårbekymmer som du är Linn.

 131. Ash Blonde #60 och 50 cm önskar jag mig i julklapp åt mig själv! När jag ska ha det? Hela tiden då man vill piffa upp sig! Men speciellt på en årsfest jag ska på efter nyår och jag vill ha fiiiin uppsättning med lååång hår.

 132. Tror att Gentle Brown #20, 40 cm skulle passa mig 🙂 Firar gärna min 25-årsdag med ett långt och fint hårsvall.

 133. Scandinavian Blond Mix 50 cm. Mitt hår är omöjligt att odla. Det växer till en viss gräns men sedan går det trögt- kanske dessa clips skulle vara räddningen.

 134. Min dotter önskar sig en hund eller löshår till julklapp. Löshår skulle ju definitivt vara enklare för mig som inte önskar blir hundvakt. Hon skulle säkert bära det hela tiden, ev skulle Summer Blonde Mix passa henne 🙂

 135. tjena! För ett antal år sedan klippte jag bort mitt slitna hår, trivdes väldigt bra en tid tills jag kom på att långt hår ska det nog va minsann. Så nu har jag sparat och sparat OCH sparat. Växt nada. Knappt. Av någon anledning, och säkerligen stress, så har mitt hår också blivit väldigt skört på sista tiden. Så löshår skulle va da shit! Är inte bjuden på bröllop, inga galor heller. Orsaken skulle vara för att må bättre helt enkelt, slippa bli mörkrädd för sitt eget hår, och känna sig snygg i vardagen helt enkelt. Bättre vardagsfiilis och framförallt snyggare! Black Night borde vara färgen för mig… jag kanske skulle BLI mörkrädd för eget hår…? Men på ett snyggt sätt – och med bra fiilis. Tack!

 136. Soft brown 40 cm. Tror jag. Skulle säkert behöva konsultera lite. Har fått väldigt tunt hår efter graviditeterna och skulle gilla att pigga upp råttsvansen lite med detta.

 137. Skulle kännas lyxigt att ha lite volym och tjockare hår till alla julfester och nyårsafton såklart. Scandinavian Blond Mix, 50cm sku passa mej.

 138. Ash blonde #60 skulle säkert passa mig bäst. Är gravid och har inte färgat håret på evigheter känns det som… Det skulle vara roligt att få ett finare svall till kommande julfester med hjälp av lite löshår!

 139. Superfint hår du fick! Jag har också funderat på att skaffa löshår någon gång just för att det skulle vara en kul grej, men känner mig tveksam till löshårsindustrin. Känner du till hur och var just det här företaget köper in sitt hår? Har läst om skräckexempel då fattiga indiska kvinnor donerar sitt hår till tempel, som sedan säljer det billigt till uppköpare som i sin tur bleker och färgar det och säljer det dyrt i väst så att vi kan köpa oss snygga festfrisyrer. Men hela industrin är kanske inte så, det kanske finns "Fair trade-löshår" också 🙂 Känner du till mer om det?
  Förlåt om jag blir världens party booper nu…

  1. Hej,
   Vi är väl medvetna om problematiken inom branschen. Med det sagt gläder det oss att läsarna lyfter fram det etiska eftersom det är även något vi står starkt för. Dom dokumentären säger är det unga kvinnor som säljer sitt hår för så litet som 5-7USD som är skamligt. Men även orsaken till att det idag finns butiker som säljer löshår för så litet som 40€. Förutom att vi själv finner det här som etiskt fel, så vet vi att även våra kunder inte skulle godkänna det här. Vi är för tillfället ett litet startup företag så våra resurser är begränsade. För tillfället så samarbetar vi endast med leverantörer som vi litar på, och som vi vet att har samma värden som vi. Vi hoppas i framtiden med mera resurser kunna förändra branschen i rätt riktning, men det är tyvärr inte möjligt idag. Om någon är intresserad att höra mera om det här, så kan ni skriva till oss på vår support eller kontakta oss på chatten.

   Med vänlig hälsning

 140. Perfekt, funderar att ta hjälp av löshår till mitt bröllop nästa år, vet inte hur långt mitt riktigt hår räcker till i en fin frisyr! Golden blond #24, 40 cm.

 141. Soft Auburn #8 i längd 40 skulle passa mig. Har just klippt mitt hår kortare och till julens alla fester skulle det vara härligt att kunna trixa med frisyren lite!

 142. I ungefär samma veva som du klippte kortkort var jag hos frissan och lät henne kapa mitt tjocka långa hår, såpass att det mest var snagg kvar. Praktiskt för stunden men asch vad det har varit förargligt att vänta ut hårväxten! Ser ut som perkele i håret nu (ursäkta uttrycket) trots att man som Prego borde njuta av åtminstone den kakan, att håret är tjockt och fint. Dock är det inte hår som prioriteras i budgeten just nu, och därför passar denna tävling mig perfekt, just nu!
  Färgen Full Brown #4 vore färgen för mig!

 143. #20, 40cm. Jag vakar på nätterna med vår 1,5åring och jobbar som lärare för åk 1 på dagarna, detta håller på att slita ut mitt hår?!? Har tappat mängder av hår de senaste månaderna och är nästan helt säker på att det beror på mitt minus på sömnkontot + det höga tempot på dagarna…

 144. #4 i 40 cm 🙂 Jag skulle bära det ofta! Har själv så tunnt hår så jag kan inte ha naturligt långt hår- då är det exakt fyra hårstrån i kors

 145. Jag har haft kort hår nu i måååånga, mååååånga år….. Har alltid varit lite avis i smyg på vänner som haft långt hårsvall. Det skulle vara så kul att ta fram locktången och fixa ett långt hår, men här går man med sitt korta rufs.
  Vinner jag ska jag bjuda mina kompisar med sina jäkla långa lockiga hårsvall på tjejfest

 146. Ååh! Ombre blond # 8/60 40 cm sku vara för mig! Har hela mitt livt drömt om långt hår o tjock hästsvans. Skulle ha det på varje event jag är bjuden på. Och på sommaren skulle jag vifta med min hästsvans och dra fingrarna genom mitt tjocka hår. oj om man en gång fick uppleva det! nu är mitt hår så tunt att jag inte ens täcks ha det fast… 😦

 147. Soft auburn mix #p6/27 och 40 cm, tror jag skulle passa mej och mitt bedrövligt tunna hår, skulle använda det både till vardags och fest 🙂

 148. Scandinavian blond mix, 40 cm

  Jag skulle bära det både till vardags och till fest. Mitt tunna hår är inte särskilt vackert i fina festfrisyrer vilket är ledsamt då man vill göra sig fin, till exempel på en årsfest eller då jag går på teater.

 149. Full Brown #4, 40 cm kunde vara ett alternativ för mig! Med tillökning i familjen ti april skulle löshåret ge det lilla "extra" till både vardag och fest, nu när man inte själv känner sig så värst snygg och sexig!

 150. Soft brown #6 skulle säkert passa perfekt till min slitna tunna kalufs. Får alltid ångra mig då jag beslutar mig för att spara lite längre hår då det bara blir stripigt..
  Min syster gifter sig nästa sommar så om inte förr så skulle jag använda det då 🙂

 151. Hej, skulle gärna ha golden Brown mix 50 cm och det skulle jag till först bära på min bästa väns bröllop. Har den stora äran att få vara brudfrämma.

 152. Ååååh! Dark golden brown mix eller soft brown i 40cm skulle passa mej : ) efter 10månaders amning finns inte mycket kvar av mitt forna hår. Bjuden på bröllop snart så ett clip on set skulle definitivt glamma upp känslan ❤ hoppas hoppas!!

 153. Shiny Chestnut #30, 50 cm skulle jag välja och om jag vann så skulle jag ge det till min dotter – allt för att slippa höra gnället om att håret inte växer eller är för tunt osv. 🙂

 154. Full Brown #4 skulle passa mig perfekt! Precis som många andra löser jag mängder med hår nu i höst och behöver något som piggar upp min tunna kalufs. Skulle använda det till vardag och fest, men speciellt förståss på årets julfester! 🙂

 155. Soft brown #6 skulle passa min hårfärg. Jag hade tejphår 2010 och har sparat till långt hår sedan dess. Nu i höst var jag hårmodell och det for så mycket av längden fast jag sa åt frisören att jag vill behålla mitt hår som jag har sparat så länge. En del av mig försvann när hårlängderna klipptes av. Därför skulle det vara kul att få testa klipsen! 🙂

 156. Ash blonde #60 skulle väl vara bästa idéen, och sedan färga det rött för att matcha min egna färg. Har länge funderat på att beställa från chloes, men funderar på att går det faktiskt bra att färga löshåret? Skulle såå vilja ha förlängningarna till olika DJ gigs, så snyggt med långt hår!!

 157. Kul med tävling!
  Broken Black #1b i längd 40 cm.
  Jag vet inte när jag skulle bära håret, för jag kommer mig så sällan ut ur huset, men förhoppningsvis skulle en ny frisyr ge en orsak och lust att tacka ja till någon fest nån gång.

 158. Beach Blonde #22 skulle vara ganska perffa, till mitt då solblekta hår (hoppas vi) efter ABI resan… Skulle vara helt hurrja att få ha tjockt lockigt hår under studentmössan. Och aja, före Juni kommer julen, nyåret, min 19 årsdag, ABI kryssningen, en för mycket utekväll på Affes.. och 196 andra bra dagar att använda håret, så oanvänt lär håret inte bli!

 159. Tror det skulle bli bra med Soft auburn mix #p6/27. Har nu en längre tid funderat på att boka tid till frisören för färgning och att lägga till lite extra skulle vara festligt 🙂 Jag skulle säkert ha det i väldigt ofta men speciellt under vinterns fester både i december och januari. Och det skulle bli bra med utfyllnad i håruppsättningen på sommarens bröllopsfest.

 160. Dark Cocoa #2 och 40 cm. Är bjuden på bröllop i mars så då skulle lite extra hår komma väl till pass. Kan konstatera att barn nr 3 suger musten ur en och mitt hår har jag lust att raka bort just nu.

 161. Jag gav just precis upp mitt projekt "spara långt hår" för att jag tyvärr insåg att det skulle bli till något. Därför skulle de sitta fint med lite fusk hår 🙂 Jag misstänker att jag skulle använda håret ganska ofta, både till vardag och fest. Färgen Dark Golden Brown Mix #p2/6 kunde kanske passa mig.

 162. Full brown #4 och 50cm, Kanske…
  Det kommer många julfester och andra fester nu, så skulle hitta många tillfällen att få använda håret på.

 163. Jag skulle spontant säga Cacao Brown mix, som du, men har nog inte sån färg som du i håret. Så jag vet inte riktigt. Skulle nog behöva hjälp med färgen antagligen. Men ja, den liknade nog mest min ändå 🙂 40 cm skulle säkert räcka… Eftersom jag inte heller passar i långt hår, förrutom i svans och i uppsättningar, så skulle det här håret ju vara perfekt. Skulle säkert inviga det på vår (hör på nu) Martha julfest om några veckor 😉 🙂

 164. Som ammande 2 barnsmor skulle det sitta perfekt med lite extra hår att sätta in i min egen lite luggslitna page. Antingen Scandinavian Blond Mix #p18/60 eller Cacao Brown Mix #p6/60 i längden 40cm skulle passa mig.

 165. Oj vilken underbar utlottning! Jag har länge funderar på låshår men inte vågat unna mig det. 40 cm ash blonde #60 är färgen som skulle passa åt mig. Jag skulle använda mitt både till vardags och fest. Har ett dop på kommande där jag har en stor uppgift så där skulle jag absolut använda det! 🙂

 166. Oj, vilken roligt utlottning! Jag har själv haft löshår, som en 17 årig kille i Singapore flätade in i mitt hår. Men som du skriver, så var det lite komplicerat i praktiken att ha fast löshåret 24/7. Ifall jag skulle råka vinna, så väljer jag Classy Chestnut #12. Och jag skulle ha den på mej på firmans julfest!

 167. Skulle jag vinna tror jag att jag skulle välja Shiny Chestnut #30 och 40cm (50cm?) eller Strawberry Brown Mix #p8/24 40(50cm?).

  Lite beslutsångest redan här 😉 Slingor eller utan…

  1. Stod och lagade mat samtidigt så glömde bort hälften.. 😉

   Jag skulle ha det på en julmiddag med vänner först. Sen skulla jag hitta på orsaker att använda det 🙂

 168. Jag skulle välja färgen Ash Blonde #60 i 40 cm och ha den på kommande julfester eller annars då man bara vill göra sig extra fin.

 169. ÅH! Jag som sprungit och letat löshår, och så hittar jag svaret här på din blogg. Har totalt missat detta!

  Jag skulle använda håret första gången nu i december. Jag och min man ska iväg på roligheter, och jag känner att jag vill vara extra, extra fin.

  Jag skulle välja
  Scandinavian Blond Mix #p18/60 i 50 cm.

 170. Summer blonde mix sku säkert sitta fint! 50cm, ju längre desto bättre! Har ALDRIG haft långt hår eftersom jag inte har tålamod att låta de växa och mamma tyckte alltid det var bättre med polka när jag var liten…

 171. Gentle Brown #20 i 50 cm skulle nog passa mig bäst tror jag.
  Håret skulle komplettera min bröllopslook nästa sommar. Sommarbrud, bohem klänning, blommor i håret och så tjockt långt hår.. oj så jag längtar till bröllopet!

 172. Självklart måste också jag vara med och tävla! Har
  tänkt på löshår länge för att få mer tjocklek och längd.
  Om jag vinner vill jag ha färgen Ash blonde #60, 50cm.
  Ska snart färga mig och då blir roten mörk och längderna
  superblonda á la Fanny Lyckman style och då skulle det passa
  bäst in. Jag skulle använda löshåret på fester, julen, nyåret,
  vardagligt när man vill ha en extra touch och även på senare
  tillfällen som när jag blir examinerad.

 173. Om jag skulle vinna så skulle jag använda det vardagligen för att fylla ut mitt hår. Har de senaste månaderna bott i Rom och det hårda italienska vattnet har inte gjort gott för mitt hår utan jag har tyvärr tappat väldigt mycket hår. Flyttar hem till Finland igen till jul så det vore en perfekt julklapp! 🙂 Om jag vann skulle jag välja färgen #60 ash blonde och 40 cm!

 174. Om jag skulle vinna skulle jag använda dem vid olika speciella tillfällen. Sådär till vardags har jag inte mycket tid att fixa mig själv men även en mamma vill känna sig fin och speciell ibland. Jag skulle använda de gånger jag har några minuter extra för mig själv.
  Min färg Full Brown #4

 175. Ååh I need this! Har mega tunt hår och täcks aldrig ha mitt hår flätat på grund av det. Och det finns ju tusen olika snygga sätt att ha sitt hår flätat! Antagligen skulle jag använda hårförlängningen allt som oftast. Tror soft Brown #6, 50 cm skulle passa till mitt hår.

 176. #4 Full Brown 40cm sku jag välja! Går snart på mammaledigt och de sku verkligen underlätta att "ha håret färdigt fixat på en hängare" då man snabbt ska iväg me två små.

 177. Jag ska börja dejta järnet! Kasta mig upp i sadeln igen och jag känner mig modig som 17!

  Scandinavian blonde mix #P18/60, 40cm skulle sitta finfint på mig! Har på känn att den von Sydowska hästavansen skulle ge mig den där extra power-fiilisen som kommer att vara pricken på i på vinterns dejter! ❤️

 178. Jag skulle önska mig Strawberry Brown Mix #p8/24, 40 cm. Jag hör till den kategorin av skandinaviska hårtyper kallad "tunna och fina hår", vilket på ren svenska betyder slits jäkligt snabbt och good luck med att få en längs som sträcker sig längre än axlarna. 🙂 Så för min del skulle löshåret användas för att ge volym, tjockhet och stadga för kommande julfester, andra stora fester och också bara annars för att känna mig fin. 🙂 Tro mig, man blir jäkligt led på sin lilla råttsvans efter ett tag. 🙂

 179. Om jag skulle vinna så tror jag att färgen Scandinavian Blond Mix #p18/60 skulle passa min hårfärg, 50 cm.
  Nu skulle jag använda det till min examen, jul och nyår och sedan till festligare tillfällen då man vill ha längre och tjockare hår 🙂

 180. Scandinavin blonde mix #p18/60 skulle jag välja, 40cm. Skulle ha det till allt, vardag som fest för mitt hår har tappat sin livsglädje. Tunt o stripigt skulle bli långt o glamuröst

 181. Självlockigt burr skulle sätta löshåret på prov med att lockas för att passa in i frisyren: och det vore väldigt intressant att se resultatet av det!! och hur man får löshåret att hållas lockigt 🙂 färgval behövs hjälp med och jag skulle fixa det längre håret till festligare tilfällen och då även pröva att platta hela håret för extra party feelis..

 182. Svårt med färgvalet, men det lutar mot någon av de mörkbruna färgerna och 50 cm lång.. löshåret skulle garanterat få följa med både till vardags och fest.

 183. Jag sku välja #50 ash blonde 40 cm. O ja sku använda de varje tillställning/kalas/fest för att underlätta hårbestyret, går ju int att fixa en cool frilla med mellanlångt hår. Inom närmast på jul och nyår/40-årsfest.

 184. Snyggt hår! Jag skulle nog bära håret först på jobbets julfest och sedan skulle jag svischa runt med det i en hela vecka i Österrikes alper över nyår 🙂 en lång hästsvans skulle sitta riktigt bra på after skin 🙂 Och scandinavian blond mix p18/60

 185. Jag skulle främst använda löshåret på min bröllopsdag! Men också annars i vardagen när jag känner att jag vill ha mera hår! Har alltid haft kort hår men under det senaste året har jag lyckats spara ut det, men fortfarande kunde det vara tjockare! Min färg skulle vara #p24/60 och längden 50cm

 186. Softbrown #6 50cm Ja jaa … Ja vill ha kort, nej långt, nej ljust, nej mörkt o vadå varför går det inte geeeenast 🙂 detta är vad min frissa får höra om o om igen. Do I need to say more…

 187. Har klippt mitt hår för ett år sen, får de bra fast nu men saknar så mitt gamla långa hår. sko vara super me långt hår o ha lite vardagslyx när ja blev mammaledig just idag'!

 188. Oj så trevligt det skulle sitta med en liten vinst. 🙂 Jag har haft ganska kort hår nu i flera år, men har på senaste tiden börjat sukta efter långt hår igen. Tyvärr tar det ju evigheter för håret att växa… Jag har faktiskt funderat på att testa clip-in förlängningar, men då de är så dyra har jag låtit bli. Skulle jag vinna dessa skulle jag bli mycket glad, och faktiskt tråkigt nog använda dem i skolan och på jobb, i vardagen helt enkelt. Om jag vore så lycklig att jag vann, skulle jag välja färgen Blonde Star #613, och längden 40 cm. =)

 189. Fick hårkris delux häromdagen då jag skulle träffa en kund som är frissa. Inte bra. Att stå framför spegeln och krisa kan leda till 40 års kris har jag hört. Kriserna bara eskalerar på nå vis om man börjar på. Slängde ihop håret till en svans i nacken, det blev inte ens en råttsvans, kanske en minråtta isf. Lindade sen in huvudet i den största halsduk jag hittade. Tur att mina manliga kollegor ser mer på sina skärmar än på mig!!! Jag behöver vinna och skulle välja Cacao Brown Mix #p6/60

 190. Jag skulle använda clipons under julen och nyåret. Har nyligen klippt axellångt hår -vilket är snyggt i vardagen då jag inte orkar fixa så mycket med håret. Men då det blir fest är det härligt med långt hår som man kan locka och göra olika uppsättningar med. Svårt att veta vilken färg som passar bäst med håret men jag tror Beautiful Brown #10 passar bäst. Längden 50cm skulle jag så klart välja!

 191. Ash Blonde #60 40cm. Längden 40cm skulle gott o väl räcka åt mitt nuvarande "fisiga" hår. Har sååå tunt hår att det skulle vara en dröm att kunna helst ta ihop håret i en hästsvans o jag skulle bära det med stolthet varje dag. Har försökt odla lite längre hår men varje gång jag kommer till frisören klipper hon av det eftersom det är så tunt och risigt…

 192. Jag skulle använda löshåret på julafton och även på nyår, har alltud använt löshår men har aldrig hört om detta märket, så skulle vara väldigt roligt att prova på! Löshåret har alltid gett mig det lilla extra i självförtroendet och jag kan knappt visa mig utan nu heller, det ger utseendet en såå bra boost! Jag skulle isf vilja ha i färgen ash blonde #60 och 50 cm 🙂 kram!

 193. Broken Black #1b skulle jag använda på julfesterna som väntar och nyåret. Men även andra gånger, lätt fixat en frisyr när man har kortare hår och kan lägga dit löshåret.

 194. Scandinavian blonde mix 60 cm skulle ge lyster åt mitt slitna och sönderammade hår. Skulle säkert använda det nästan dagligen 🙂

 195. Tror purple brown #99j skulle motsvara min färg och 50 cm 🙂
  Skulle använda det till vardags eftersom jag för någon månad sedan klippte av mig mitt långa hår till en page och såå jag saknar det långa håret 🙂 och sen att kunna ha en lång svans! 🙂
  Har blivit aningen lat att lägga mycket tid på att fixa håret sedan jag blev på smällen så med längre hår skulle det ju iallafall se fint ut 🙂

 196. Soft Brown #6 50 cm!

  Småbarnsmamma som tappar hår pga amning, skulle va skoj att ha lite extra hår att piffa upp sig med

 197. Askblond nr #60 längd 50 cm. Jag skulle ge det till min dotter som är mitt i processen att låta egna håret växa långt, men detta tar ju alltid för länge.

 198. Oj vad det skulle sitta fint på t.ex. julfesten! Har så tunt och kort hår så detta löshår skulle nog göra underverk. 40cm men färgen skulle jag nog rådgöra om. En mellanblond ton iaf.

 199. Soft auburn skulle passa mig! Jag skulle ha det när jag behöver känna mig lite stark och snygg. Typ när jag städar, eller uträttar jobbiga ärenden. Och så borde det bli endel fester i bekantskapskretsen nästa år, så då kunde det också vara trevligt med lite "power-hår"!

 200. Så svårt att veta exakt vilken färg, men full brown #4 skulle säkert passa, om inte går det ju att färga håret 😉 40 cm längd. Skulle använda löshåret nu vid kommande julfester.

 201. Jag skulle välja Scandinavian blond mix #p18/60 längd 40 cm. Jag skulle använda håret till jobbets julfest och nyåret. Och alla andra dagar också förstås 🙂

  1. Jag skulle vara i akut behov av Ash Blonde #60, 40cm. Mitt hår har i evigheters evighet varit tunt, stripigt och eländigt. Har avundsjukt beundrat och förundrats över vännernas hollywoodsvall med min lilla råttsvans fladdrande bakom mig. Har en hektisk November och December framför mig med mängder av skola, jobb, fester och släktträffar och skulle vilja känna mig på topp på varendaste en av dessa tillställningar. Vill gärna vara den försäljaren bakom kassan som stolt står med ett leende och får känna sig fin. Jobbets julfest, hollywoodsitz och en 30-årsfest på nyåret med temat "glitter" väntar då ett lockigt långt hårsvall skulle vara oförglömligt. Som en parentes kan jag även nämna att min sambo är GALEN i långt hår och bara tjatar att ja ska låta det växa, kan bara snällt förklara att det finns typ 3 hårstrån kvar som växer då det kommer nedanför axlarna. Låt mig få känna mig fin och please ge mej dessa drömlockar! 🙂

 202. Juicy Chocolate #3 och 40 cm skulle jag tro kan passa mitt hår. Jag skulle använda det när jag vill vara lite extra fin, vid julfest och nyår t.ex. 🙂

 203. Soft Brown 40cm. Skulle använda den ofta, inte bara på fest. Men på sonens dop i början på nästa år, skulle de vara skönt att ha frisyren under kontroll!

 204. Soft Auburn mix och 50 cm. Jag har absolut inga fester eller stora jubileum på kommande men ser inte det som nåt problem. Håret skulle jag använda ändå, när som helst då det känns som om man behöver lite extra lyft på vardagen.

 205. Soft Auburn Mix #p6/27, till en början skulle jag använda håret till att snygga till festfrisyren till våra julkonserter!

 206. Jag är inte säker om färget, för det är så svårt att bestämma om färget är mörkare eller ljusare på riktigt. Hur som helst, Beautiful Brown (10) eller Ash Brown (14) verkar vara de bästa. Längden borde ju vara 50cm – more is more!
  Vi kommer att åka till Paris snart, och det skulle vara så skönt att ha nytt, vackert hår där!

 207. Full Brown #4 50 cm skulle göra mig supersnygg i håret på julfesten så att jag skulle känna mig fin. Snyggt hår och snygga naglar döljer de mesta andra som inte är så fint. Den finns någon som gärna får tycka att jag är lite extra fin 😉

 208. #60 och 50cm. Vore toppen med detta till galafrisyren som kommer behövas i januari! Woow så snygga klips! Vore toppen till en gala festfrisyr! ✨

 209. Soft Auburn mix 40 cm skulle jag välja. Jag skulle ha slingorna när jag återgår till jobbet i december. Känner mig väldig mycket hemmamamma-bekväm för tillfället så jag vill piffa till mig bara jag får möjlighet!

 210. Beautiful brown eller soft brown. 140 g 50 cm och 8 clips.
  Jag skulle ha håret som ett extra piff nu vid lillajulstider så mitt egna trista hår skulle få lite liv i sig.

 211. Dark Cocoa #2 40cm skulle jag välja. Mitt hår slutar växa när det når axlarna. True story! Därför klipper jag alltid av allting i ren frustration. Nu är det såpass långt att jag kanske skulle få det lite hot i tofs, om det fanns mera än 2cm som sticker ut det vill säga. Ska på en fancy pants julfest om några veckor och skulle vara rätt så najs att inte se ut som en härjad kvinna den kvällen.

 212. Full Brown #4 och 40cm skulle kanske va nåt för mig. Tog en permanent i våras (som sen aldrig blev till nåt) som förstört mitt hår otroligt mycket. Har sparat så länge men har nu beslutat att klippa av 10-15 cm. Så då skulle det passa fint med lite löshår när jag börjar sakna längden! Kanske till nyårsfesten 🙂

 213. Jag är antagligen för sent ute, men tar chansen i alla fall. Har just tillbringat kvällen med att beklaga mig för min man om mitt tunna hår. Tappar hår just nu p.g.a. en medicinering. Det här vore verkligen något för mig! Väljer Full brown #4, 40 cm.

 214. Skulle nog välja någonting som skiftar i rött såsom Auburn Energy #33 typ 40 cm. Har så LEIDON på mitt tråkbruna hår. Försökte klippa det, men det blev inte intressantare i mer än 2 dagar. Jag skulle använda det till nästa vernissage kanske. Eller bara nästa måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.