Tre måndagstips.

Det händer sig att man kan behöva lite ny input om måndagar. Här kommer jag lägligt med tre bra tips. Kanske behöver du en bok? Ett presenttips? En tatuering?

 

8

1. KUNSKAPENS FRUKT

Jag vet, den har hyllats och åter hyllats på sociala medier. Jag är ingalunda den första som prisar Liv Strömqvists Kunskapens frukt. Men ifall det finns någon stackars själ där ute som missat den här förfärligt roliga boken, så måste jag ändå prisa den en gång till. Alltså hohho så jag har skrattat. Önska den till julklapp!

 

9

2. KÖTTÄTANDE VÄXT

Jag är så himla nöjd att jag äntligen har hittat en present som går att köpa till folk i alla åldrar. Men kanske i synnerhet åt barn i skolåldern. Det här är en köttätande växt som Masses kompis ska få. På finska heter den kärpäsloukku (flugfällan?) och kostade lite på fem euro på Plantagen. Är det inte världens mest rimliga pris så säg! Minns ni att de köttätande växterna i Kalle Anka såg exakt ut så här? Tänk att få klämma in en riktigt fet bondfluga där. Ska köpa en sådan till alla barn som har kalas snart.

 

11

3. SOFIE BJÖRKGREN-NÄSE

Här har vi syrrans tatuering som jag för en tid sedan utlovade bild på. Den har alltså Sofie Björkgren-Näse designat och så har Linda Jakobsson-Kriventsova tatuerat. Tycker det är huippu att Vasas mest hypade tatuerare just nu är unga kvinnor (förutom Linda har vi ju också Susanne Remahl). Kan rekommendera hela högen. Också min syrra. Alla kunde ha en sådan.

 

2 reaktioner på ”Tre måndagstips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.