Istället för ingenting.

Skarmklipp2


Det här är en sån
kväll som jag inte alls skulle orka blogga, men som jag gör det i alla fall, för att jag tycker så mycket om er. Kan göra en klassiker: Bara öppna hjärtat och ett tomt blogginlägg. 

Bilden är från lunchbilen. Det är sällan vi alla hinner äta gemensam lunch, men i dag var alla på plats när klockan slog 12. I övrigt har vi mycket bråda tider på jobbet just nu. Säsongens Bjud.fi-omgång startar snart och ungefär samtidigt ska vi ha ut en ny tidning. Och likväl ska allt det där vanliga snurra. Om en vecka kommer jag att vara så långt ner i gropen att jag kommer gråta.

På hemmafronten är det tack och lov stabilt. I går hade vi fest med lasagne och kokosboll. Vi firade att Matheos första matteprov gick strålande (29/30 poäng) och att Mileas femårskontroll gick super (Sami berättade att rådisvikarien frågade med medlidande i blick ”pratar hon alltid så här mycket?”, hehe). Eventuellt firade vi också att jag omedelbart bytte om till lenkkikläder när jag kom hem från jobbet och sprang en runda runt Metviken fast jag inte alls ville (obs, om jag inte skulle ha läst Tims kolumn i Pohjalainen skulle jag aldrig ha farit). 

Och från det ena till det fjärde, så planerar vi en köksrenovering som bäst. Vi måste, liksom till min 30-årsfest, återkomma till det. För jag behöver lite hjälp.

Hela helgen får jag viga åt festligheter. Först är det bloggala på lördag och så är det julfest från jobbet på söndag. Kanske ingen ultimat uppladdning inför en urjobbig vecka. Men ibland är livet en fest och då får man bara försöka överleva. Har haft ett stort tacksamhetsmoln över mig hela veckan. Kanske är det Beirut och Paris och hela världsangsten, kanske är det livet som behandlar mig väl. Att ha för många fester att gå på – ja, då har du det nog ganska bra ändå. 

2 reaktioner på ”Istället för ingenting.

  1. Har Matheo haft matteprov? Va olika från skola till skola det är. Ronja har inte än haft ett enda prov, och går i 2:an… Och vi borde ju inte ha kunnat missa det heller, hoppas jag. 😉

  2. Har Matheo haft matteprov? Va olika från skola till skola det är. Ronja har inte än haft ett enda prov, och går i 2:an… Och vi borde ju inte ha kunnat missa det heller, hoppas jag. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.