Ska det finnas bomber här i världen så ska det vara kärleks-.

Så himla mycket hat, bomber och elände just nu. I Sevendays monter på galan inkommande lördag kommer vi att fokusera på just det – fast i omvänd ordning. Vi kommer att ha en stor låda (kärleksbomben) som ska fyllas med glädje, kärlek och fina ord. Med oss har vi 100 kärleksbrev som galans gäster får fylla i. Just den här gången är vi inte så noga med att man måste ange sitt namn. Den här gången är det fritt fram med anonyma kommentarer. 

Jag har nyss testkört en blankett här. Och det funkade ju bra! Alla kärleksbrev kommer vi att samla ihop och publicera i en lång text på Sevendays.fi inkommande vecka. Med andra ord: de personer som förtjänar ett stort tack (bloggare, bloggläsare, bloggsamarbetsparters, partners, barn, rivaler etc.) – de har en megastor kärleksbomb att se fram emot. Ni som ska på galan kan börja formulera små kärleksbrev i era huvudet, så får ni penna och papper av mig när ni kommer fram!

 

aaaaa2

 

Nå, nu skojar jag. Mitt riktiga kärleksbrev ska jag förstås skriva på galan.

8 reaktioner på ”Ska det finnas bomber här i världen så ska det vara kärleks-.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.