Grattis till långt hår.

Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Chloes.fi
***

 

chloes3

 

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Jonna Illanvuori som vann håret från Chloe’s. Jag förstod att hon kämpar med samma hårtrauma som jag. Och man vill ju gärna hjälpa en syster i nöd. Jonna, ett hår är på väg till dig inom kort!

Ni som inte vann – misströsta ej. En liten, liten tröst kommer här. Med koden linn10 får ni 10% rabatt på håret om ni beställer före den 1 december. Ännu hinner ni få långt hår före julfesten! Här kommer du till webbshopen.

11 reaktioner på ”Grattis till långt hår.

 1. Maria

  Jag är väldigt nyfiken på varifrån håret till clipsen kommer. Det framgår inte på hemsidan så vitt jag kan se, det står bara aidoista hiuksista valmistettuja. Har du som journalist tagit reda på detta innan du inledde samarbetet?

   1. Det kan jag göra, men jag tänkte att du som marknadsför dem skulle vara intresserad av att veta det själv? (Och förlåt, men jag trodde du var journalist.) Jag har förstått att äkta människohår väldigt ofta kommer från otrevliga ställen, som fångar som tvångsklipps, kvinnor med långt hår som blir överfallna i köpcentrum och blir snaggade osv. Handeln med hår är big business.

 2. Maria

  Jag är väldigt nyfiken på varifrån håret till clipsen kommer. Det framgår inte på hemsidan så vitt jag kan se, det står bara aidoista hiuksista valmistettuja. Har du som journalist tagit reda på detta innan du inledde samarbetet?

   1. Det kan jag göra, men jag tänkte att du som marknadsför dem skulle vara intresserad av att veta det själv? (Och förlåt, men jag trodde du var journalist.) Jag har förstått att äkta människohår väldigt ofta kommer från otrevliga ställen, som fångar som tvångsklipps, kvinnor med långt hår som blir överfallna i köpcentrum och blir snaggade osv. Handeln med hår är big business.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.