Känslorapport från Gula huset.

Dagens humör: Väldigt splittrat. Inatt spydde ena barnet ner hela sängen. Men konstigt nog verkar det ha varit en engångsspyti, för inte är det feber och inte är det nåt fel på barnet. Kanske det bara blev too much av julmaten igår? Ganska låg stämning här.

Dagens mående: Genomtrött. Det var en tuff vecka. Pallar inte att jobba över fler än en dag. Måste få vila efter jobbet. Den här veckan slarvade jag med sånt. Borde kanske ha vilat igår istället för att ränna runt på diverse luncher och middagar. Men är det lillajul så är det. 

Dagens tråkigaste: Att jag hade tänkt att vi skulle vara ute hela familjen i dag. Men nu tror jag spytibarnet lägger käppar i hjulet för det. Fast tråkigast är nog ändå nerspydda lakan. Åh fy fan.

Dagens låt: Vi hann hem till Så mycket bättre igår. Tyckte Kleerup gjorde en otrolig version av Lisa Nilssons ”Var är du, min vän”. Här kan du lyssna.

Dagens skratt: Hände förvisso igår. Men jag såg Peter Snickars-dokumentären en gång till (Sami skulle alltså se den) och fick syn på en sak som jag inte noterade första gången. Skrattade mycket gott. När Peter döper sig i vattnet på Smulterö (tillsammans med den långhårige gubben), så sitter Sami och Matheo i bakgrunden och leker på stranden. Vet inte varför det var så roligt. Men det var.

 

aaaaa3

 

Dagens längtan: Mina bästisar. Vi ska ses i helgen i Helsingfors. Kan inte vänta. 

Dagens jee: Det är för tidigt för att ha något att jee:a sig för i dag, men fredagens after work med kollegorna var fan i mig inte illa. Låt mig återkomma till det.

Dagens dilemma: Lunchen. Detta eviga dilemma. Vad ska vi äta?

 

6 reaktioner till “Känslorapport från Gula huset.”

  1. Du som har barn i juletid 😉 har du något passligt julpyssel som passar att göra på julfest tillsammans med föräldrarna (barn i åldern 3-6). Tips mottages, även av andra 😀

  2. Du som har barn i juletid 😉 har du något passligt julpyssel som passar att göra på julfest tillsammans med föräldrarna (barn i åldern 3-6). Tips mottages, även av andra 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.