Endorfiner, kök, fester och fläng.

Hej dagboken, dig har jag försummat. Den här veckan kom verkligen igång med en rivstart. På jobbet är det så mycket att göra att jag verkligen borde hinna springa varje kväll för att må bra, men det har jag inte pallat. Ju mer jag ligger i soffan efter jobbet, desto tröttare blir jag och desto sämre mår jag. Jag behöver de där endorfinerna så badly. Mitt humör och välbefinnande är som natt och dag beroende på om jag tränar eller inte. Ibland undrar jag om kanske 10 % av världens depressioner kunde botas enbart med regelbundna löpturer. 

Eller så är det i alla fall för mig. Ibland när jag tror att jag håller på att gå ner i ett svart hål så brukar det oftast hänga ihop med att jag springer för lite. Direkt jag får in en regelbundenhet i min träning så är det som om molnen bara försvinner och solen kommer fram. Endorfiner, min juttu. Påminn mig att springa i morgon! Helst riktigt långt.

Endorfiner hade jag också igår klockan 20 för då köpte vi ett nytt kök till Gula huset. Alltså huhho, det blir så stilrent och så snyggt att jag redan nu har kli i fingrarna. Och det allra, allra bästa är att bytet kommer att ske medan vi är på semester. Jag kommer bara att stänga dörren efter mig och när jag kommer tillbaka så har jag inte bara solbränna och frid i själen – utan också ETT SPLITTERNYTT KÖK! Tack för alla kökstips ni gav för några inlägg sedan. Jag gick på ett av era tips. Mer om det senare. Kan det bli februari nu?

Nu skulle det gälla att boka lite tågbiljetter och bestämma sig för en outfit. Ska ner på 30-årsfest till Helsingfors i helgen, start redan på torsdag. Och före det ska jag utföra ungefär sju underverk. Livet – inte går det i slow motion i november inte.

Ber om ursäkt för att det blir tafflig uppdatering här. Ni kan ju försöka följa mig på instagram (det brukar vara lättare att uppdatera). Där heter jag @linnjung. Hejtå!

16 reaktioner på ”Endorfiner, kök, fester och fläng.

  1. Känner så igen mig gällande springet! Det är helt otroligt så mycket det gör för välbefinnandet. Tidigare i höst hade jag mycket att göra och låg hellre på soffan än joggade då jag fick chansen. Big mistake. Jag blev bara tröttare och tröttare. Efter lite frisk luft och svett är jag som en ny människa. Hälsningar: Hurtbullen

  2. Känner så igen mig gällande springet! Det är helt otroligt så mycket det gör för välbefinnandet. Tidigare i höst hade jag mycket att göra och låg hellre på soffan än joggade då jag fick chansen. Big mistake. Jag blev bara tröttare och tröttare. Efter lite frisk luft och svett är jag som en ny människa. Hälsningar: Hurtbullen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.