Hälsningar från golvet!

1

 

Att göra den här tidningen gick hundra gånger bättre än förra gången. Här ligger nu alla sidor på mitt köksgolv och väntar på att Sami ”Hökögat” Mannil ska korrekturläsa. Själv är jag urskit på det, eftersom jag inte läser bokstav för bokstav, men det finns verkligen ingenting som undgår Samis ögon. Nu är han ju inte jättepigg på den här uppgiften, eftersom vi båda springer och fyller på våra kappsäckar. I morgon efter jobbet blir det så skön weekend i söder. 

Tycker nästan jag är värd en ledig fredag (naturligtvis hade jag glömt att Matheo numera går i skola, men det var nog okej att ta ledigt för hans del också). Blir skönt med lite mammapappa-häng. Hörde att mommo också är på väg övernatt, kalas! Och så hotellnatt i Helsingfors. Fest, mat, vin och dans.

Sami ska jobba utanför slottet på söndag, så ni som ska demonstrera kan ju försöka vara snälla. Själv vet jag inte riktigt hur jag ska palla att sitta på tåget i sex timmar mitt under årets roligaste tv-sändning. Så fruktansvärt usel tajming.

Men jag skulle ju inte sitta här, utan jag skulle korrekturläsa. Hepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.