Slut på krångel med sladdar och nycklar.

 

Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Flipbelt
***

 

Som jag skrev häromdagen, så krävs det en hel del endorfiner för att ta sig igenom den här tiden på året. För att få endorfiner måste jag springa. Och för att springa behöver jag musik. För att lyssna till musik behöver jag min telefon. Och för att ha med min telefon när jag springer har det hittills krävs så fruktansvärt mycket jox.

Jag har testat med ett band på armen, men i takt med att armarna rörde sig drogs hörlurarna ur öronen. Jag har testat att springa med telefonen i fickan, i handen, i BH:n. I BH:n fick telefonen fuktskador, ur fickan föll den ur (har ingen dragkedja) och handen kan ni ju föreställa er hur härligt det var. Jag har inga vetenskapliga bevis, men jag gissar att mängden endorfiner halverades på grund av irritationen som uppstod när telefonen och musiken hela tiden gled ur. 

Robin och Rasmus från Flipbelt var in på kontoret häromdagen. Jag har ju hört om dem och bältet tidigare, men liksom aldrig kommit mig för att beställa ett. Och jag hade helt missat att bältet inte bara löser telefonproblematiken, utan också nyckeldilemmat. Jag har alltid knutit fast min hemnyckel i skosnörena (det är ett under att den aldrig har lossnat). Nu lägger jag bara nyckeln i nyckelhållaren. 

 

flipbelt3

 

Flipbelt är alltså ett elastiskt bälte som du kan ha när du tränar. I bältet kan du förvara mobil, kort och nycklar i fickorna. Fickorna har alltså inte dragkedjor utan grejerna hålls på plats genom spänningen mot din kropp och om man vill kan man svänga bältet mot kroppen för att säkra att allt hålls på plats, därav namnet Flipbelt. Bilden här ovan är framsidan som du sedan svänger mot kroppen (se bild nedan). Bältet finns i alla storlekar och många olika färger. När det är svettigt och läbbigt kan du tvätta det i tvättmaskin (obs, glöm inte att ta ut mobilen före, hah). 

 

flipbelt7

Man skulle ju aldrig tro att där under gömmer sig både mobil och nyckar!

 

flipbelt16


Så här i juletider
har det ju varit mycket snack om att man ska stöda sina lokala företagare. Och här har vi nu ett ypperligt läge att stöda två unga, glada Vasaföretagare. Flipbelt är för övrigt nominerade i Årets utländska motionsprodukt 2015. Priset för ett bälte är 34,90 €. Och det kan man verkligen påstå att det är värt. Har du motionsglada typer i din julklappslista? Här är ett hett tips!

 

flipbelt12

 

Numera kan jag ha hörlurarna inne i jackan när bältet vilar på magen och på höften. Det är så himla praktiskt. Samtidigt som jag vet att min nyckel vilar tryggt där i.

Efterom min springjacka är reflexgul valde jag ett Flipbelt i samma färg. Snyggt och praktiskt så här års. Jag inbillar mig i alla fall att jag syns bra när jag lunkar på längs gatorna. Såg att min kollega här på Sevendays, Lena Törnroos, bloggade om Flipbelt för en tid sedan. Hon har till exempel ett svart. Här kan du kolla färgutbudet.

 

flipbelt14


Är helt övertygad
om att mitt krig med sladdarna och nycklarna härmed är avslutat. Nu kan jag springa utan en massa störande avbrott. Har också hört att folk som gymmar är nöjda när de slipper gå omkring med nyckeln i handen. Så det är inte bara utomhus Flipbeltet är till stor nytta. Rasmus berättade också att bältet används av folk som är ut och promenerar med sina hundar. Ryttare som behöver händerna fria. Och till och med diabetiker med insulinpumpar. Flipbelt har många användningsområden, med andra ord.

 

Med kampanjkoden JUL2015 får du 15% rabatt när du
köper ett FlipBelt före jul.

Beställ ditt här.

Du kan också följa Flipbelt på Facebook och Instagram

12 reaktioner på ”Slut på krångel med sladdar och nycklar.

 1. Susann

  Tycker att det är lite lustigt att det är så mycket hype om Flipbelt just nu och att det skulle vara något helt nytt. Jag köpte mitt Flipbelt redan till förra julen av en representant i Socklot.

 2. Jättebra när man reser också! Dit ryms en del extrapengar (brukar ju vara bra att dela upp pengarna lite och ha på flera ställen) , hotellnyckel, telefon, läppfett och annat smått och gott. Då hålls de i gott förför och vill man vara extra trygg placerar man flipbältet innanför byxlinningen för att göra det extra svårt för ficktjuvar.

 3. Lotta

  Tack för tipset, beställde en till julklapp! Hade lust att beställa en till mig själv också, men nändes inte…kanske senare om den visar sig vara så bra som alla tycks säga!

 4. Susann

  Tycker att det är lite lustigt att det är så mycket hype om Flipbelt just nu och att det skulle vara något helt nytt. Jag köpte mitt Flipbelt redan till förra julen av en representant i Socklot.

 5. Jättebra när man reser också! Dit ryms en del extrapengar (brukar ju vara bra att dela upp pengarna lite och ha på flera ställen) , hotellnyckel, telefon, läppfett och annat smått och gott. Då hålls de i gott förför och vill man vara extra trygg placerar man flipbältet innanför byxlinningen för att göra det extra svårt för ficktjuvar.

 6. Lotta

  Tack för tipset, beställde en till julklapp! Hade lust att beställa en till mig själv också, men nändes inte…kanske senare om den visar sig vara så bra som alla tycks säga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.