Fest!

2016 kommer att bli festernas år. Nästan alla jag känner fyller 30. Inklusive jag själv. Fast i och för sig har 2015 inte varit sämre. -85:orna har ju redan startat (och så gott som avklarat) sitt firande. Sista trettioårsfesten i år går av stapeln på nyårsafton (jeeeee!). Nästa år får vi bocka av 86:orna, en efter en.

Vet inte när jag senast skulle ha pratat så här mycket trettioårskris som förra helgen (jag vill ju så gärna ha en trettioårskris, vet inte riktigt vad jag ska krisa om, men redan det här att jag så gärna vill ha en kris har blivit lite av en kris i sig). Själv planerar jag ju en riktigt rejäl skärifest med långbord och sång och sol och bad under semestern. Hoppas att gänget inte tröttnat på trettioårsfester redan då, för här går mina planer i 180 km/h.

Men först kan vi blicka tillbaka på helgens fest. Krista firade sitt party med vänner på Teatteri. Bäst på fest var Christoffer Strandbergs show, Kristas stora paket och alla bra samtal. Och jag sotar ännu i dag för den korta natten (det är tisdag och jag bara: zzzzz). Här kommer en liten bildbomb:

 

krista birthday kj 45

 

Det är ju i tider som dessa som man är lite stolt över sina kompisar. Fatta att Krista ska tävla i Melodifestivalen och samtidigt leda den finska motsvarigheten. Ni som bor i Sverige: Lägg kvinnan i mitten på minnet. Det är Krista Svinfrids. Världens bästa brud.

 

krista birthday kj 46

 

Alla andra är precis lika ljuvliga. Jemppa, Malin, Sari och Linda. Nathalié fastnade på Landvetter i stormen, så hennes flyg gick aldrig till Helsingfors. Det tog oss några timmar att komma över. 

 

OV2B2468

 

Men så kom gästerna och bubblet! Fest och sång! Kramar och tal! Jag säger inte att vi glömde Natchos, men omständigheterna blev lättare.

 

OV2B2

OV2B2497

krista birthday kj 33

bild 2

OV2B2526

bild 4

OV2B2643

OV2B2471

bild 5

OV2B2609

OV2B2607

OV2B2543

OV2B2521

bild 6

bild 7

OV2B2548

bild 4 1

bild 2 2

bild 8

OV2B2447

OV2B2605

bild

Foton: Jag & Karoliina Jääskeläinen

18 reaktioner på ”Fest!

  1. Ljuvligt festligt! Jag får ännu vänta i några år innan "mina" 30-årsfester börjar, men ser fram emot det redan! 😀 alltid bra att ha orsak till fest.

  2. Ljuvligt festligt! Jag får ännu vänta i några år innan "mina" 30-årsfester börjar, men ser fram emot det redan! 😀 alltid bra att ha orsak till fest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.