Noll igenkänning.

5

 

Många av mina käraste some-girls har delat videoklippet om The Instagram husband i dag (ta nu Sara och Maria som exempel). De flesta skrattade och kände stor igenkänning. Dylika klipp brukar ju vara jätteroliga (lite som det där hysteriskt lustiga finska klippet med mammabloggaren som skriver om äidin pikku kullannuppu och ihana päivä rakkaiden kanssa samtidigt som hon har nervsammanbrott, skriker på barnet och bränner vid maten).

Men vid The Instagram husband kände jag ingenting. Noll igenkänning. Jag tror det beror på att:

1. Sami aldrig har fotat mig. Typ någonsin.
2. Jag tycker det är aspinsamt att fota bloggmatsku offentligt.
3. I synnerhet mat. Och ensambilder.

4 reaktioner på ”Noll igenkänning.

  1. Med mig och min man är det nästan tvärt om. Han frågar mig om jag inte vill att han ska ta en bild på mig när vi är ute nånstans och jag bara ser mig omkring och säger "nää, här e ju folk som ser!" 😀 Tycker också det är lite pinsamt, men skrattade ändå åt videon när jag tänker på alla stackars instagramhusbands som tydligen existerar!

  2. Med mig och min man är det nästan tvärt om. Han frågar mig om jag inte vill att han ska ta en bild på mig när vi är ute nånstans och jag bara ser mig omkring och säger "nää, här e ju folk som ser!" 😀 Tycker också det är lite pinsamt, men skrattade ändå åt videon när jag tänker på alla stackars instagramhusbands som tydligen existerar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.