6 riktigt bra grejer lately

6


Bild 1.
När jag var i Helsingfors förra helgen glömde jag mina gympaskor i Karis, så jag fick, till min stora lycka, äntligen köpa mig ett par Nike Free. Jag har aldrig känt på maken till bra skor. Har inte haft något annat på fötterna ever since. Inte ens på gårdagens dagisjulfest. Det går bara inte. Jag tror att det kan vara fråga om världens mest bekväma skor. Jag är så himla lycklig att min slarvighet någon gång kan löna sig. Bild 2. De här Rudolf-bakelserna vann svärfar till oss på gårdagens dagisjulfest. Mycket innovativt tänkt med hornen, visst? 

 

7


Bild 3.
Ni som har läst den här bloggen länge vet att jag har en närmast barnslig förkärlek till udda ljusstakar i mässing och koppar. Det vet också mommo, för förra helgen när vi sågs fick jag två nya. Tycker de är så fina, så fina, så fina. Jag har aldrig samlat varit den som samlar på saker, men undrar om det där med ljusstakar skulle kunna bli min juttu. Bild 4. Samtidigt som jag köpte mina Nikes köpte jag den här åt Masse. Han har också bott i den sedan dess. Varje dag när han kommer hem från skolan river han av sig kläderna och hoppar i onepiecen. Det är trevligt att se. Att ens små överraskningar faller i smaken.

 

8


Bild 5.
Den här veckan har vi fått en ny boss. Han heter Kaj och är en riktigt trevlig en. Den första veckan har vi bland annat fotat kampanjbilder för våra produkter. Här hemma hos Anna. Bild 6. Jag har bestämt mig för att julstädning bara är aktuellt om man firar jul hemma. Så i år är det fritt fram att strunta i det. Däremot har jag bunkrat upp med lite grönväxter (dock inte de på bilden). Det kan väl ändå räknas som julpynt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.